Gyűjtési felhívásTisztelt Sporttársak!

Az első út gyűjtési-bontási tapasztalataiból az alábbi konzekvenciát lehet levonni:

  • többen nem olvasták el vagy nem értelmezték helyesen a kiadott útmutatót!

Nem is akarom részletezni inkább ismét összegzem a legfontosabbakat:

  • minden gyűjtőhely /még Fót is!/ használjon előre névsorral kitöltött egyesületi összesítőt ami egyben jelenléti ív is és ezt a gyűjtési jkv-k alapján két példányban kitöltve a gyűjtést követően haladéktalanul küldje meg a derbyszamolas@gmail.com email címre. 1 másolati példány a szállító autóra kerüljön a jegyzőkönyvekkel együtt. Külön legyen az megjelölve, hogy az adott versenyző nem itt fizetett versenyengedélyt hanem más kerületnél akkor az ő döntése alapján lehet nullás vagy 6. csapata. A többi természetesen 1. csapat!
  • a csapatok gyűjtése minden esetben az 1. számú csapatra történjen függetlenül az órák típusától /kivéve az előbb említett eset/
  • az összes galambot egybe kell gyűjteni nem kell csapatot váltani!
  • az első tíz pozícióban gyűjtött galamb hozza a csapatpontokat 3-as befutóval
  • bontáskor az elektronikusan kiolvasott adatokat kell megküldeni a fenti email címre
  • a Benzingnél ez személyenként D00 és a minden adatot tartalmazó PIB fájl szükséges. A többi órával nem szokott gond lenni.
  • Benzing Live-nál aki otthonbontási előfizetéssel rendelkezik a saját gyűjtőhelye által megadott bontási időpont előtt intézze az otthoni bontását és az óráját ne törölje mert 8 napon belül a következő gyűjtésen azt is ki kell nyomtatni és az előírásoknak megfelelően hitelesíteni! Ha problémát észlel és a verseny napján nem találja a saját galambjai érkezési idejét a galambom.hu-n akkor mindenféleképpen menjen bontásra és ott hitelesítesse eredményét mert a 2-3 nap múlva előkotort eredmény már nem elfogadható!

Figyeljünk a szabályokra és segítsük egymás munkáját az egységes eljárási renddel!

Tomori László
eredményszámoló

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com