Fóti gyűjtőhely felhívás!

Tisztelt Derbyzők!

Mint, ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Kóczián József saját telephelyén, saját önerőből létrehozott egy minden igénynek és kritériumnak megfelelő Derby Klub szatellit gyűjtőhelyet.

Kóczián József mindenzt ingyen és bérmentve bocsájtja a Fóton gyűjteni kívánó Sporttársak rendelkezésére.
Ide értve, a helyet, melyet a saját telephelyének egy részéből választott le, az épületet, melyet több millió forint ráfordítással alakított ki, továbbá az áramot, a vizet és még sorolhatnánk.
Teszi mindezt Sporttársi szeretetből, valamint a Derby Klub és a magyar postagalambsport iránt érzett elhivatottsága jelélül.

Ezen felül a gyűjtési és órabontási feladatokban már érdemben nem tud segíteni, ez közös érdek, a Derbyzők közös feladata.

Tehát összegezve:
A gyűjtéshez, órabontáshoz és egyéb közösségi összejövetelekhez minden infrastrukturális feltétel adott, az emberi közreműködést, munkafolyamatokat pedig, a Fóton gyűjteni kívánó Sporttársaknak kell, hogy megoldják, együtt, egymásért, a közös galambaszatért!

FELHÍVÁS:
A fóti gyűjtőhely zökkenőmentes, galamb és Sporttárs barát működése érdekében a soron következő Ladna gyűjtéstől közös, együttműködő hozzáállást szeretnénk kérni a Sporttársaktól.
Kérjük, hogy mindenki vegye ki a részét a gyűjtésből, ki – ki, korának, lehetőségének, szakértelmének megfelelően.
A gyűjtés teljes egésze közösen fog zajlani, mint ahogyan az zajlik, a Derby Klub összes többi jelenlegi gyűjtőhelyén is és a kerületekben is.

Közösen vesszük ki a rekeszeket, közösen gyűjtünk, itatunk és rakodunk be gyűjtés végén a teherautókba. Ezzel elősegítve, könnyedebbé téve és felgyorsítva a gyűjtést.

A gyűjtőhelyen ülőhelyet, frissítőt biztosítunk, az éppen megpihenő Sporttársak részére.

Természetesen megértjük, hogy nem mindenki ért a gyűjtőórákhoz, nem mindenki van azonos korban és erőnléti állapotban éppen ezért az alábbi kategóriákba szedve várjuk az egyéni jelentkezéseket:
– órakezelés
– galamb hordás
– rekeszek ki és bepakolása

Jelentkezni a galambderbyklub@gmail.com e-mail címen lehet, név és választott kategória feltüntetésével.


A gyűjtéseken továbbra sem kötelező a segítségnyújtás! Ötletünk megoldásként, hogy a csak “begyűjteni és távozni” kívánó Sporttársak 2.000 Ft / alkalmankénti hozzájárulással kiválthatják magukat a közös munka alól, mely befolyó összeget a munkára jelentkező és aktuálisan részt vevő Sporttársak között osztunk szét.

Minden javaslatot, ötletet örömmel fogadunk!

Megértésüket és segítségüket köszönjük!
Derby Klub

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com