Lábakon a fóti gyűjtőhely


Örömmel jelentjük be, hogy nagy léptekkel halad a fóti Derby gyűjtőhely építése!


Mint ahogy arról már korábban tudósítottunk, Kóczián József Sporttársi felajánlásából, a saját telephelyén biztosít gyűjtőhelyet a Derbyzők számára.
Erre a célra egy új csarnokot épít, mely már lábakon áll és a szezon kezdetére nyitott kapukkal várja az ott gyűjteni vágyókat.
A mai napon ellátogattam Józsihoz és végigjártuk az épülő csarnokot és környezetét.
A csarnok több, mint 140 négyzetméter, zárható tolóajtóval tervezett, minden gyűjtési szabálynak, előírásnak megfelel. Az elhelyezkedésének és a nagy légteres kialakításnak köszönhetően galambbarát, a nyári kánikulákban is hűvös, minőségi életteret biztosít galambjaink számára, a gyűjtések során.
A csarnokban mosdó is kerül kialakításra, mely a Sporttársak kényelmén túl, a galambok gyűjtés közbeni itatását is elősegíti. Parkoló közvetlenül az épület mellett fog elhelyezkedni, megkönnyítvén a kosarazáshoz való cipekedést.

Magam és a Derbyző Sporttársak nevében is köszönöm Józsi, hogy munkát és anyagi ráfordítást nem sajnálva, egy új gyűjtőhelyet és egyben egy közösségi teret biztosítasz a Derbyzők számára!

Várjuk az első gyűjtést!

Üdvözlettel:
Nagy S. Miklós
Elnök
Galamb Derby KlubKépek az épülő csarnokról:

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com