Új gyűjtőhely, Farmos


Tisztelt Derbyző Sporttársak!

Nagy megtiszteltetésnek vesszük, hogy a Farmos-i Postagalambász Civil Társaságunk lehetőséget kapott a Galamb Derby Klub Sportegyesületben való felvételre. Farmos Pest- Megye Kelet-i részén Nagykátától 10 km-re helyezkedik el.A nagy múlttal rendelkező A-63-as PGSE 2014-ig a Szolnok Kerületben, ezt követően a 28-as Közép-Tisza Tagszövetségben versenyzett. Évek óta érlelődött az a gondolat, hogy egy nagylétszámú közösségben, modern szállítási körülmények között küldhessük galambjainkat.

Az A-63 egyesület jelenlegi létszáma 21 fő mely a környező települések galambászaiból tevődik össze. E létszámból 15 személy – a fenti célkitűzéseket szem előtt tartva – civil társaságot alapítva,  2020. őszén  jelentkezett a Galamb Derby Klubba.

Nagy S. Miklós Elnök úrral folytatott előzetes egyeztetéseket követően sikerült elérni, hogy saját székházunkat használva a Derby gyűjtőpontjává váljunk. Ezt nagyban segítette, hogy Farmos település földrajzilag Ceglèd és Nagykáta között helyezkedik el így a menetrend szerinti útvonalba is beleillünk. A galambász székházunk főútvonalon, jól megközelíthető, frekventált helyen található.

Gyűjtőhelyünk, a galambászathoz szükséges minden igényt kielégítő felszereléssel rendelkezik, Benzing rendszerrel, nyomtatóval, számítógéppel ellátott! Ahhoz, hogy a több évtized óta kialakult Sporttársi, baráti közösséget fent tudjuk tartani nagy lehetőség számunkra ez az új koncepció. Továbbá szeretnénk tudatni, hogy gyűjtőhelyünk szeretettel és Nyitott ajtóval áll, az újonnan Derby-be csatlakozó, nálunk gyűjteni kívánó Sporttársak előtt is. Keressenek fel minket bizalommal!

Izgatottan várjuk a szezon kezdetét, készülünk az új kihívásokra és nagyon reméljük a pandémiás helyzet nem gátolja esetleg csonkítja versenyzési évadunkat. Jó egészséget és felkészülést minden kedves Sporttársnak és jó szelet a galambjainknak!

A63 Farmos Ct.

Gyűjtőpont vezető: Bolyán Antal tel: 30/405-7711
Gyűjtőpont címe: 2765 Farmos Jászberényi út 41.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com