BEJELENTÉS!

Tisztelt Sporttársak!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy megállapodás született a tekintetben, hogy a Derby Klub 2021-ben, újra a G21 egyesület szárnya alatt, új vezetősséggel, új lendülettel működik tovább!A Derby Klub új vezetőségében Nagy S. Miklós elnöki, Kóczián József alelnöki, Tomori László pedig titkári pozíciót töltenek be.

A munka már meg is kezdődött! A 2021-es Derby versenyprogram mellett, a vezetőség több közösségi program és egy évzáró díjkiosztó megszervezésén is dolgozik.
Fontos számunkra, hogy a Derby továbbra is egy nívós, galamb és tenyésztő barát Klub legyen! Várjuk az ötleteket, javaslatokat, hogy közösen is tehessünk a Derby fejlődéséért!

Itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy mindenféle pletyka, szójárás elejét véve tudassuk Önökkel, hogy a Derby Klub 2021-ben is töretlenül dübörög tovább!!!
Fontos leszögeznünk továbbá, hogy Derby-ben, hivatalos információnak minden esetben csak az minősül, ami a weboldalon írásos formában megjelenik. Minden más csak pletyka, szórájás!

Az előnevezés még nyitott. Várunk szeretettel minden kedves Derbyzni vágyó Sporttársat egy élménydús, izgalmakkal teli, közös galambászati élményre, 2021-ben is!

Derby Klub

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com