Egy versenyszervező mindenhetéből II

 

Nagy S.Miklós a gyűjtőhelyvezetőnek küldte válaszát. Miklós megnevezve marad, ő a főszervező, se neve se személye nem kicserélhető.

Kedves …

Nem szeretnék félreértést, gyorsan tisztázom az esetet. 

1, rekesz 
Ma 13:25-kor felhívtalak rekesz ügyben egyeztetni. Pont ebédeltél, még elnézést is kértem, hogy rossz időpontban zavartalak. 
Megkérdeztem, hány rekesszel készüljünk, mert nem vagyunk a telephelyen, meg kell szervezzem, hogy tudjunk betenni rekeszeket. Megszervezzem, vagy van nálad és elég lesz ha pénteken viszünk?
Azt a választ kaptam, hogy nem kell rekesz, van bőven, ráér pénteken.
 
Megnyugodva tettem le a telefont, hogy rendben, ez a pont is elintézve. 
Majd 17:15-kor felhívtál, hogy ugye viszem a rekeszeket? A kérdést sem értettem, pont emiatt hívtalak fel bőven a gyűjtés előtt. 
2, Sofőrök
Az egyik sofőrnek indulás előtt egy órával közbe jött egy családi problémája.  Lemondta. 
Mentenem kellett a helyzetet, egy barátom nyújtotta a segítő kezet, ingyen és bérmentve, a testvérével együtt. Utólag is köszönöm nekik. 
A két “röhögcsélő” fiatal: 
Ádám, aki vezetett. Éppen hivatásos utasszállitó repülőgép pilóta jogosítvány vizsgáját teszi.
András, aki kisérte. Profi autószerelő és az UNIX autó alkatrész kis és nagyker vezetője. 
Az idő hiánya miatt valóban nem jeleztem feléjük, hogy pénzt kell átvegyenek. Ez az én hibám, de a segítőkészségükből és felelősségteljességükből semmit sem von le. 
 
3, autó
Valóban meg volt lazulva a akkumulátor saru. Hivott is András, hogy kérhet-e ott egy 10es kulcsot, hogy meghúzza a lelazult sarut. Autószerelő, nem lakatos! 10es kulcsot kért, nem kalapacsot 🙂 
Elnézésedet kérem, ha bármi más kellemetlenség ért a gyujtéssel kapcsolatosan. 
Továbbá elnézésedet kérem a rekeszekkel kapcsolatosan is. Valójában az én hibám, mert én szervezem a szállítást, a felelősség engem illet. 
Mindenből tanul az ember, a jövőre nézve felülbírálom a rekeszek logisztikáját és ügyelni fogok arra más helyett is, hogy inkább 2vel több rekesz legyen, mint 1el kevesebb. 
Szép estét,
 Azért választottam ki ezt az esetet, mert tanulságos és mulatságos egyaránt. Miklósnak azért gondolom nem volt olyan nagyon mulatságos, de szervező létére ez nem is jár neki, ő érje be a tanulsággal ! “Szerencséjére” kap belőle mindenhetében bőven. És habár ezzel a történet be is van fejezve, az előbbi mondathoz írok még egy rövid folytatást.
folytatás következik

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

[email protected] ......... Élgalambjelentés: 06-70-630-6062, 06-20-215-2024, 06-70-904-7867, ...............