Szűcs Sándor

 

Tisztelettel Üdvözlöm a Derby Klub Tagjait!

Szűcs Sándor vagyok, Kistokajban élek a családommal. 2015-től röptetek a Derby- Klubbal, előtte a 18-as Tagszövetségben kisebb-nagyobb eredménnyel.

 

Sikerült! Teljesült a vágyam, versenyt nyerni a Derby-ben! Remélem ezzel a kétkedőket is sikerül meggyőzni arról, hogy nem csak „töltelékek” vagyunk.

 

20160715_200701Halle2-ből a 2014-17-72745 KKT galambom érte el számomra ezt a nagyszerű eredményt. A galambról nem tudok rendkívüli származást írni, ajándékba kaptam Kancsár Ferenctől, azzal a kikötéssel, hogy röptetnem kell. Szót fogadtam és keményen dolgoztam vele, 2015-ben a 18-as tagszövetség legjobb egyéves tojója lett, természetesen a Derby utakat szállva. A 2016-os szezonban a Miskolci régióban 8 helyezést repült, melyben a legjobb eredményei a 1.-3.-4.-10. hely. Kézbe véve a galambot, erre mondjuk galambászok: Ilyen galamb kellene vagy tíz a dúcban és a fejem sem fájna. Az állományom gerincét adó galambjaim a Halász-Vasas párostól, Lenyhárt Zoltán és Balázs Miklós sporttárstól származnak, totál özvegységben repülnek.

 

A Miskolci Derby Klub munkájában aktívan részt veszek, a feladataimat szívesen végzem, mert szerintem ebben van a jövő. Helyi szinten már érzékelhető a galambászatban bekövetkező szemléletváltás és a sporttársi hozzáállás. Képesek vagyunk örülni egymás eredményeinek és tudunk bánkódni azon, ha valaki a versenyek során elhagy egy jó galambot. Eljutottunk a sporttársakkal oda, hogy először magunkban, majd a galambjainkban keressük a sikertelenség okát. Ez nagy eredmény, ami mögött egy összetartó közösség, megfelelő versenyfeltételek és jó verseny utak állnak. Ha ezt így folytatjuk, akkor megnyertük a legnagyobb versenyt, az emberek bizalmát a Derby Klub- ban való galambászathoz.

Köszönöm a lehetőséget a bemutatkozásra, sikeres és eredményes versenyzést kívánok minden sporttársamnak.

Kistokaj, 2016. július 15.                                                                          Sporttársi üdvözlettel:

Szűcs Sándor

Comments

  1. Molnár Mihály mondta

    Gratulállok ehez a szép eredményhez !!!!!!!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com