Jihlava, Május 6. Szombat

Start: 10:30 (video)

 

A késői start miatt sok gyűjtőhely vasárnap bontott. Minden órát feldolgoztunk, észrevételeket csakis E-Mailben kérjük csütörtök éjfél határidővel

Frissítés 05.11 7:30

 

Közép és általános bajnokság 1,3-as szorzóval.

 

Pénzdíjas Royal Derby: 120.000 Forint fődíj (új a 2017-es kiírásban, hogy megemeltük a fődíjt, de a nyertese ezen a versenyen további pénzdíjt nem nyerhet).

 

Fair play kódex: A kiírás 50 galambja helyett 63 galamb pénzdíjas. Ezen felül kelet és nyugat pénzzóna 10 – 10 legjobb galambjának 10.000 Ft garancia.

 

SMS vagy telefonos élgalambjelentés minden pénzdíjas versenyen 10 percen belül kötelező. Ajánljuk az SMS-t, nyoma van és nincs gond esetleg foglalt vonalakkal.

 

Mindenki csak az első galambját jelentse, nem számít, hogy fogadott vagy nem: 06-70-420-9772 vagy 06-20-402-7576 vagy 06-70-253-6763.

 

Comments

 1. Kajli István mondta

  Nézem a Kuty-rol idáig elkészült listát és egyre szomorúbb vagyok. A fő baj nem az hogy nem az elejébe jöttek a galambjaim, hanem az hogy nekem egy kevésbé elterjedt órám Mega Van. Már tavaly is rekramálnom kellet a Magdeburgi útnál, mert a bontást végző fiú azt hitte hogy az adatokat beküldte a központba. De ez nem történt meg. Most ugyanígy történt. Valószínű hogy ebben nem olyan gyakorlott vagy nem jól csinálja. Mutogattam neki hogy a http://www.Leichter. hu oldalon ott a pontos leírás,nem fogadta el. Még elég sok verseny van hátra jó lenne ezt a lépést tisztába tenni, hogy a galambjaink ne csak a reklamáció után kerüljenek fel a listára. Bízok hozzá hogy így lessz.

  • laszlogotthard mondta

   Való igaz, hogy Kerepesen gond volt a MEGA kiolvasásával.
   Elnézést és megértést kérünk, ha a “fiú” a hétvégén sietősnek bizonyult. Olyan sok volt a rosszul betáplált óra, elírt alapnevezés, teljesen új tagok, hogy egyszerűen tette, ami tőle telt. Versenyről versenyre fog ez javulni, legalábbis azon leszünk. Megnézzük, hogyan tudjuk a MEGA-t (is) jobban csinálni.

   • Kajli István mondta

    Köszönöm a gyors reagálást, bevallom hogy nem vártam ilyen hamar. Igen. elég kevés ember ismeri a MEGÁT, itt is jó lenne ha legalább kettő ember tudná a kezelését. Az az érzésem hogy még szaporodni fogunk.KÖSZI

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com