A kartali gyűjtőhely díjkiosztója!

 

Kartal 2017-es évi díjkiosztó ünnepség

 

A Derby Klub kartali gyűjtőhely 09.09-én megtartotta 2017. évi díjkiosztó évzáró értékelését.

 

Zámbó János gyűjtőhely vezető értékelte az egész évben végzett tevékenységet, számadást adott az új gyűjtőhely költségeiről, valamint a még hátra lévő befejező munkákat részletezte, megköszönve mindenkinek a befektetett munkáját, kiemelve az önkormányzati támogatásokat. Kartali Polgármesterasszony, Oláh Klára és férje is részt vett az ünnepségen, aki a beszámoló után szót kért és üdvözölte a jelenlévőket. Megköszönte a meghívást, melynek elmondása szerint, örömmel tett eleget. Biztosította a Derby Klub kartali gyűjtőhelyét az önkormányzat további támogatásáról.

 

Ezek után ismét Zámbó János vette vissza a szót, megköszönte kedves, biztató szavait és az első serleget a Polgármesterasszony kapta a támogató munka elismeréseképpen, melyet rendkívül értékelt. Majd folytatta az év értékelését, kiemelve a Derby Klub által rendezett versenyek nagyszerű lebonyolítását. A veszteségek minimálisak voltak, köszönet ezért a munkáért, szervezésért a vezetőknek, a gépkocsivezetőknek és mindenkinek, akik részt vettek a koordinációs munkában.

 

 

Következett a díjkiosztó serlegek átadása, melyben segédkezett Futó Ferenc sporttárs, átadásra kerültek a verseny utak I. nyertesei, valamint az összesített dúc bajnokság nyertesei, campionok értékelése. A teljes eredmény megtekinthető a Derby Klub honlapján, az eredmények fül alatt.

 

 

A közös estebédből, amely szarvas pörkölt krumplival volt – úgy láttam jó étvággyal fogyasztottak a jelen lévők.

 

 

A részt vevő vezetők sok sikert kívántak a 2018-as évhez.

Kovács Imre

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com