Pardi Albert, Vámosgyörk

 

Köszöntök minden kedves sporttársat!

Örömmel tölt el, hogy bemutatkozhatom a galamb Derby honlapján. 1977 óta versenyzem, kisebb nagyobb sikerekkel a V-07 postagalamb egyesületben.

Hobby szinten versenyzem, természetes módszerben, a galambok egy fiókát nevelnek. Munkahelyi elfoglaltságom miatt nem jöhet szóba a profi galambászkodás.

 

A Velké Mezirici versenyről a 2014-28-32053 KH galambom 2889 társát megelőzve lett első, a galamb az előző két úton is eredményesen repült. Varga Tibor karácsondi sportbarátomtól kaptam ajándékba, akitől az előző években és jelenleg is érkeznek galambok a dúcomba. Ezúton is köszönöm neki.

Galambásztársam Széchy László nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező galambász, aki többszörös első osztályú tenyésztő volt, bírálói jogosultsággal rendelkezik, és 35 évig volt az egyesület vezetője.

Végezetül szeretném megköszönni a Derby szervezőinek a lehetőséget, hogy megteremtettek egy modern szállításon, jó ellátáson és gyors eredményszámoláson alapuló rendszert. Itt nekem is lehetőségem van alacsony árak mellett kedvenc szórakozásomnak hódolni.

Kívánok minden sporttársamnak jó egészséget és jó versenyzést!

 

Pardi Albert (v-07 Vámosgyörk)

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com