Grimmáról

 

Holnap Grimmából, 650 km-es központi távval startol a Derby hosszútávú versenysorozata.

Romániából – lásd a képet – is érkeztek kosarazni Nyíregyházán, ezzel úgymond nemzetközi lett a Derby. Tovább növekszik a berepülési sáv.

 

A gyűjtések rendben, jó hangulatban megtörténtek. Számomra meglepő módon HTK-n a tenyésztők , (bár a küldött létszám nagy magabiztosságra utal ! ) , alig – alig fogadtak meg galambot a pénzdíjra. Ez persze azoknak kedvez akik fogadtak mert kevesebből “könyebb” győzni , de a miértjét csak találgatom. Lehetséges válaszokat kommentekben szívesen látnék.

 

Érdekességképpen írom, Én 15 db-ot kosaraztam, mindet megfogadtam oly módon, hogy a családban játékot hirdettem. Kiválasztottam magamnak 5 db-ot , a maradék 10-re a család bármely tagja fogadhatott. Teljesítménytáblázatot készítettem az eddigi utak alapján, ezáltal segítve a választást. A pénznyeremény egésze azt a családtagot illeti, aki befizetett adott galambra. Így nem csak Nekem lesz izgalmas, érdekes a holnapi nap hanem majd Nekik is.

 

Jó versenyt kívánva , üdvözlettel : Szalai Gábor

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com