Bemutatkoznak a Velke Meziric dúcbajnokság nyertesei

Magyar_papp_csabán..

Mindhárman üdvözöljük a Derby Klub és a nem Derby Klub valamennyi Sporttársát! Nagyon nagy meglepetés és még nagyobb öröm töltött el minket, mikor megtudtuk, hogy a dúcbajnokságot ( derby liga) mi nyertük meg!

Köztudott, hogy a miskolci galamboknak 60-80 Km.- rel többet kell teljesíteniük, valamint időben ki kell válni a 10000-es falkából. Ezt úgy tűnik, meg tudják oldani.
Rövid és közép távon galambjaink különben is jól teljesítetek az utóbbi években. 2013- ban mindkét értékelésben elsők, 2014- ben harmadik és negyedik helyen végeztek.

Totál özvegység a versenyzési formánk. Az idén először próbáljuk ki a száraz özvegységet. Ezt tettük azért, mert az edző röptetéseket már március végén el kellett kezdeni, hogy időben becsatlakozhassunk a Klub röptetési programjához. Ez különben túl korai volt, át kell gondolni a jövőt illetően.

Milyenek a galambok? Saját tenyésztésűek már hosszú évek óta. Az elmúlt húsz év alatt nagyon kevés új galambot építettünk be az állományba.

Miért választottuk a Derbi Klubbot?

A válasz egyszerű. A legkorszerűbb galamb szállítás, és a minnél szélesebb megmérettetés miatt. Ezért nem értjük a Szövetséget, hogy még mindig azon töprengenek, hogy elismerjék- e  , vagy ne a versenyeinket. Holott Bárdos István Elnök Úrnak évek óta az a vesszőparipája, jogosan, hogy szervezni és támogatni kell a minél nagyobb létszámú versenyeket! Akkor hogy is van ez ?!

Nagyon örülünk, hogy ennek a közösségnek a tagjai lehettünk.

Minden Sporttársunknak sok sikert és jó eredményeket kívánunk!

Sporttársi üdvözlettel: Magyar-Papp-Csabán

Comments

  1. laszlogotthard mondta

    Ezt nem említették meg nyerteseink: Az előzetes lista megjelenése után a nyertes hármas E-mailben kifogást emelt saját eredményüket illetően. A dúctáv jogtalanul előnyös számukra ! Felkértek koordinátájuk ellenőrzésére.

    És valóban, egy számjegy hibásan volt rögzítve rendszerünkben. Kijavítottuk, és bevallom személyes örömömre is, a helyes dúctávval is a lista élén maradtak.

    Fair play a javából, igazi bajnokok !

    laszlogotthard

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com