Romániából is jönnek derbyzni

 

Szatmárnémetiről és Nagyváradról két egyesület csatlakozik a Derbyhez. A durván 25 fős csapat egy külön régiót képvisel, a már ismert régiós lista lesz a házibajnokságuk.  Természetesen, mint mindenki, részt vesznek az összlistán.

 

Nyíregyházán gyűjtenek és bontanak.

Számítógépes programunkban egy fejlesztést kellett véghezvinnünk, mert Románia egy más időzónában fekszik. Az órák gyűjtéskor és bontáskor pontosan egy órát késnek, ezt a programunk felismeri.

A Derby létszámban és területben is ugrásszerűen terjed. 2015 elején Miskolc sorsát a kétkedők esélytelennek, akár öngyilkosságnak tekintették. A tényállás az, hogy Miskolcról pontosan annyi spori és galamb indul 2016-ban is, úgyanakkor elvesztették a “végvár” szerepét és földrajzilag már majdnem a Derby közepét képviselik.

Comments

 1. Kosszonjuk a Derby klubnak hogy mi a Nagyvaradi galambaszok is lehetoseget kaptunk hogy eggyut versenyezhetunk,. Sporttarsi udvozlettel Peto Janos Nagyvarad

  • laszlogotthard mondta

   Nemcsak hogy elfogadtuk, szeretettel várjuk Önöket.

   Többen jelezték már elismerésüket ehhez a galambászati hozzáálláshoz. Egy ilyen megjegyzést idézek: “Elismerés nekik, lenyűgöző bátorság és elszántság. Mifelénk úgy mondják, bátor ember a templomban is fütyül”.

 2. Carausan Florin mondta

  A Satmarnemeti galambaszok neveben koszonyuk hogy mi is rest vehetunk a DERBY KLUB versenyein es a klub vezetosegenek a nagyon pozitiv hoza alast . Udvozlettel Carausan Florin Szatmarnemeti.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

[email protected] ......... Élgalambjelentés: 06-70-630-6062, 06-20-215-2024, 06-70-904-7867, ...............