Derby Klub és MPS megállapodás

 

Hosszú tárgyalások után találtunk a szövetséggel egy megoldást a Derby Klub önállóságának megtartására és ugyanakkor versenyeink hivatalos értékelésére nemzeti bajnokságok, kiállítás és olimpiai célokra.

A megállapodásnak három vezérgondolata van:

  • A Derby Klub önállóan rendezi versenyeit.
  • Aki szövetségi tagságot és versenyengedélyt is befizetett, annak eredményeit átjátszuk a galambom.hu rendszerbe hivatalos értékelésre.
  • Az új – részben közösen átdolgozott – szövetségi versenyszabályzatot a Klub betartja.

postagalamb honlapján olvasható a teljes megállapodás.

A 2016-os ROYAL gyűrűt a szövetség elfogadja minden magyar versenyen. Olimpiára továbbra se alkalmasak (az FCI ebben szigorú). 2017-től kezdve a szövetség Royal felíratú FCI gyűrűket gyártat standard szövetségi áron.

Mit jelent ez a megállapodás a gyakorlatban ? A Derbyn semmi nem változik. Önállóan szervezzük versenyeinket, számoljuk listánkat, pénzdíjakat, dúcbajnokságot, egyszóval mindent. Derbyzni mindenki jöhet, aki megfelel a Derby kiírás feltételeinek.

Ezen felül a Derby Klub biztosítja, hogy minden versenyengedéllyel rendelkező spori eredménye automatikusan átkerül a szövetségi rendszerbe. A derbyzők fele már váltott tagszövetségnél versenyengedélyt, derbys eredményeik hivatalosak lesznek. Aki még nem, a ROYAL DERBY civil társaságnál (erre a célra hoztuk létre) Kerepesen és minden szatellit gyűjtőhelyen is megteheti. Lehetséges a szezon bármelyik pillanatában, de csak a befizetés utáni versenyek lesznek hivatalosak. A Derby mindkét szervezője kiváltja a 2016-os versenyengedélyt.

A Derby Klubnál továbbra se lesz 10-es csapatbajnokság ! Mi csak dúcbajnokságot rendezünk. A szövetség a csapatbajnokság mellett országos dúcbajnokságot is fog kiírni, azon tudnak a derbysek résztvenni.

 

A Derby Klub és MPS viszonyt egy józan, hosszútávra tervezett, galambászbarát alapra sikerült helyezni. Nincs kényszer, mindenki ott versenyzik ahol akar, és azért fizet, amire igénye van. Építsük együtt a galambászatot !

Comments

  1. Csabán Zsolt mondta

    Nagyszerű hír, bíztam benne, hogy sikerül a megállapodás, köszönet az Elnök Uraknak !!!

  2. Hatalmas kő esett le szivemről. Sikeres lett a tárgyalás. Sportunk megmenekűlt.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

[email protected] ......... Élgalambjelentés: 06-70-630-6062, 06-20-215-2024, 06-70-904-7867, ...............