Összejövetelek

 

Vége a szezonnak, lassan már ki is vedlettek a madarak. A versenyek izgalmai kipihenve, az erekben  kezdődik a jövő év bizsergése.

 

Ez a tervezések,  összejövetelek ideje.

Miskolcon október 17-én tartottunk egy tájékoztatást 2016-ról. Kevés kivétellel mindenki eljött, végig beszéltük a 2015-ös tapasztalatokat és a 2016-os tennivalókat. Gyakorlatilag ott helyben megtörtént az előnevezés: Miskolc 2350 galambbal indul a 2016-os derbyken.

 

Szintén október 17-én tartott Vámosgyörk egy összejövetelt. Kovács Imre részt vett, hozzászólása  itt olvasható .

 

December 30-án Aszódon tartjuk az egész Derby közösség évzáró zenés, disznótoros buliját. Számolunk a páros megjelenésre. A programot úgy állítjuk össze, hogy – reményeink szerint – a feleségek tetszését is elnyerhesse.

 

Comments

 1. Tudósítás a Vámosgyörki 2015 – ös galambász évzáró összejöveteléről!

  Megtörtént az első Vámosgyörki szatellit gyűjtőhely évadzárója!
  Érkezésünkkor kedves invitálás közepette vezettek be bennünket a fenti gyűjtőhelyen lévő étterem külön termébe, mely ízlésesen megterített asztalokkal volt berendezve.

  A vendégeket kívánság szerint – ki mit akart fogyasztani- kínálták már a belépéskor, nem beszélve arról, hogy az asztalok roskadásig voltak telve különböző finom italokkal. Miután megérkeztek a vendégek (akik nem jöttek el nagyon sajnálhatják) a házigazdák egyike , név szerint Blaskó István köszöntötte az egybegyűlteket, majd külön Nagypál Lászlót a Royal Derby szervezőjét és a társaságában érkezőket. Humoros köszöntője, előadása után átadta a szót a másik házigazdának Csik Balázsnak.

  Ő is örömmel üdvözölte, hogy ilyen sokan érkeztek, de azt is szóvá tette, hogy szeretné,ha legközelebb többen elhoznák feleségüket.
  Ezek után megkezdte beszámolóját a 2015 – ös versenyév munkájáról tapasztalatairól, kudarcáról és sikereiről, de leginkább a jövőre, a fejlődésre, gyarapodásra fektette a fő hangsúlyt, elmondta, hogy az első fiatalok versenyén 3200 db galamb lett szállítva, és viszonylag kevés veszteséggel járt, de azt szeretné ha ez a szám jövőre elérné az 5000 db – ot, Szó esett még a 2016 – os versenyek lebonyolításáról és még tárgyalás, egyeztetés alatt álló tervekről. Ezek után felkérte a ROYAL DERBY szevzeőjét, Nagypál Lászlót, hogy szóljon az egybegyűltekhez.
  Nagypál László is köszöntötte a jelenlévőket, majd elismerő szavakkal méltatta a helyi szattelit gyűjtő helyen végzett nagyszerű és hibátlan munkát, és kiemelte István és Balázs önzetlen, a közösség érdekében végzett tevékenységét.
  László is beszélt a 2016. évi tervekről, elmondta, hogy a jövőben területenkénti garantált nyeremények lesznek, valamint a 15 – ös év tapasztalataiból tanulva a tréning utak területenkénti feleresztését tervezik egész az első rövidtávú verseny útig.
  Felhívta a figyelmet, hogy a Galamb Hungária által forgalmazott takarmányok ás egyéb termékek a derbizők számára akciós, nagyon kedvező áron érhetők el, de csak egy bizonyos ideig és mennyiségben.
  Befejezésül meghívott minden jelen lévőt a ROYAL DERBY és BUDAPEST DERBY közös disznótoros, nagy évzáró “bulijára” , mely december 30 – án Aszódon lesz megtartva. Kérte a sporttársakat, hozzák magukkal a feleségeket is.

  Szót kért még Zilai Gábor és nagy elismeréssel méltatta István és Balázs szerepét és önzetlenségét, hisz nélkülük nem jöhetett volna létre ez a szatellit gyűjtőhely, melyet bérmentesen biztosítanak a közösség számára. Ugyanakkor kérte a jelenlévőket, hogy tevőlegesen is támogassák a helyi munkát, ezzel is könnyítve az említett személyekre nehezedő nyomást. Végezetül megköszönte a befektetett munkájukat az egész közösség nevében.
  Ezt követően István és Balázs az általuk főzött, gőzölgő babgulyást tartalmazó tálakkal érkeztek a konyhából, s humorosan egymást túlszárnyaló megjegyzések közepette szolgálták fel a minden igényt kielégítő ételt.
  A házigazdák figyelmességét az is igazolta, hogy igyekeztek minden vendéggel néhány szót váltani…
  Végezetül gratulálok a szervezőknek, s kívánok még sok ilyen jó hangulatú, tartalmas találkozót.
  Kovács Imre

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com