Jászapáti szatellit gyűjtőhely

Gondolatok a Derby Klubról, a vámosgyörki régióról, a jászapáti gyűjtőhelyről

 

2014-ben a jászkiséri és jászapáti egyesületekből néhányan úgy döntöttek, megpróbálják a Derbyt. Vámosgyörkre jártak gyűjteni és bontani. Amit láttak tetszett, egyre többen csatlakoztak, és évre rá Jászapátin is megalakult egy önálló szatellit gyűjtőhely.

Én 2016-ban váltam meg több társammal a 28-as Tagszövetségtől és próba-szerencse, irány Jászapáti meg a Derby Klub. Nem bántuk meg. Nagyszerű év volt, nem csak azért mert megnyertem a Régiós Bajnokságot, hanem azért mert végre olyan környezetben galambásztam, ahol galamb és galambász az első. Ahol nem kellett görcsölni, hogy meg leszünk e heten vagy sem. Korszerű szállítás, remek versenyprogram és nem utolsó sorban korrekt röptetési költség. Itt mindenkit szeretettel fogadtak (még azt is, aki felforgató tevékenységet szeretett volna kifejteni.) A kemény versengés ellenére segítőkész sporttársakra találtam, gyűjtés és bontás nagyon jó hangulatban zajlik le. Javító gondolatok meghallgatásra majd megvalósításra kerültek, itt az a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát. Erről szóltak a szezon végi bulik is. Köszönet minden szervezőnek és a statisztáknak.

 

2017 évre a régióban már most többen fizettek be, mint 2016-ban és ez a szám még nőni fog, hisz hol van még a verseny időszak. Lehet, hogy hozzászólásom reklámszagú, de nem az volt az indítattásom.  A rosszindulatúan terjeszett pletykákat szeretném meghazudtolni, és a nyílvánosság előtt  kimondani, hogy a Jászapáti gyűjtőhely él, virul és növekszik.  Ha jól akarod érezni magad és igazán szórakozni akkor GYERE! Szeretettel várunk Jászberényből, Hevesről, akárhonnan. Tőlünk röptethetsz a Tagszövetségben, Maratonklubbokban, bárhol ( nálunk nem divat a pocskondiázás) mi várunk szeretettel egy-egy útra is, csak próbáld meg, fogadj és nyerj, vagy ne fogadj és hidd el akkor is nyersz.

Tisztelettel: Szabó Gyula

 

Szerk: Jászapáti gyűjtőhely kérésére jelent meg ez a bejegyzés. A Derby Klub részéről elmondhatjuk, hogy Jászapáti  startból az egyik legjobban működő Derby gyűjtőhelynek bizonyult. Kerepessel vetekedő elsőosztályú infrastruktúra, gondos, mondhatjuk hibamentes gyűjtés/bontás. Köszönet illeti a szervezőket, a Jászapáti gyűjtőhely erősíti a Derbyt, soha nem volt kérdéses a megmaradása.

Comments

  1. Káli József mondta

    Tisztelt sporttársak!
    Maximálisan egyetértek Szabó Gyula sporttársammal. Együtt jöttünk a Derbybe így nekem is próba évem volt. Boconádról járva növekedett a távolságom,de mindezt kárpótolja a gyűjtések és bontások jó hangulata és az eddig nem tapasztalt sporttársi segítő szándék.Galambjaink sehol nem látott,legkorszerűbb szállítás és ellátás mellet versenyezhetnek.Az alkalmat megragadva szeretném megköszönni a sporttársaknak,hogy szeretettel fogadtak minket.

    Tisztelettel:Káli József

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com