Elvisz-e minket a Derby ?

 

Ezt a kérdést tették fel galambász csoportosulások tucatnyi telefonhívásban az utóbbi hetekben. Kisebb egyesületektől kezdve több tagszövetségig kiterjedve érdeklődtek. Egyesek óvatosan tapogatózva, mások egyedi megegyezés reményében, egyik esetben egyenesen feltételeket szabva adták elő kérdésüket.

A Derby Klub kerüli a háttérben történő megbeszéléseket, a kérdésre itt a honlapon szeretnénk mindekinek egyformán válaszolni.

Igen, elviszünk mindenkit, az aktuális kiírás feltételei mellett. Speciális megállapodásokat nem kötünk, se árban, se más kivételekkel, mindig és mindenkinek a kiírás érvényes.

Természetesen a Derby honlaptól függetlenül minden tagszövetség számolhat saját bajnokságokat a galambom.hu rendszerben. Ezt nem a Derby Klub végzi el, ez a tagszövetségek saját hatásköre (és feladata).

Gyűjteni kötelezően csak a Derby szatellit gyűjtőhelyeken lehet. Ha egy közösségnek a meglévő gyűjtőhelyek nem alkalmasak, lehet új Derby szatellit gyűjtőhelyet beindítani. Ez egy tagszövetségnek elvileg nem okozhat gondot.

A bontás is a gyűjtőhelyeken történik, de lehet egyesületi szinten is bontani.  A Klub rendelkezésre bocsájt egy szoftvert az órák kiolvasására. Távol fekvő egyesületeknek ez egy nagy könyítést jelenthet.

De a gyűjtés szigorúan csak központilag egy szatellit gyűjtőhelyen történhet.

Van-e férőhelyünk ? Erre abszolút választ nem adhatunk. Ha idejében érkeznek az előnevezések vásárolunk új Geraldy szerelvényt. Ha elkéstük, Geraldy kisegít egy kölcsön szerelvénnyel az új megrendelés reményében. Eddig mindig sikerült megoldani.

Ha mégis maradt nyitott kérdés, legszívesebben itt a honlapon válaszolunk, de mailben, vagy telefonon Nagy S.Miklós is ad felvilágosítást 06-70-328-1841

 

Kedves galambászok!

Megértést kérünk, nem merevségből kerüljük az eseti megállapodásokat. A Derby alacsony árai azért lehetségesek, mert nagy létszámmal, nulla kivételezéssel és könyen követhető szabályokkal működünk. Mindenki hasznára!

Royal Derby

Comments

  1. YEAH!
    EnJoY!
    😀

  2. Furucz Zoltán mondta

    Mivel a szövetséggel kötött megállapodás lehetővé teszi, a Derbyben versenyzők, ha befizetik a tagdíjat és versenyengedélyt váltanak, 2017-ben részt vehetnek a Derby versenyein elért eredményeikkel gyakorlatilag szinte országos bajnokságban. Azért erre is érdemes figyelni.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com