Zárószó a fiatalok szezonjára

 

Véget ért a fiatalok szezonja. A bajnokságot az egész évben kimagaslóan szereplő Kóczián Team nyerte, 249,09 ligaponttal. Gratulálunk ezúton is a csapatnak!

 

10 minden igényt kielégítő tréningutat követően, melynél a legutolsó is az Érd környékieknek 200 km,- tán ebben volt némi „hiba” – , (gondolok ezalatt a bőven elég az Nekik érzésre) , 3 verseny lett megrendezve.

Összességében nem beszélhetünk se katasztrófa útról, se nagyon nehézre sikerültről, volt későn engedés, volt csúsztatás mikor szükségét érezték, jól sikerült a lebonyolítás!

Köszönjük a szervezőknek!

 

Érdekesség számomra, hogy az átlag versenyző létszám 1100, esténként mikor Halásztelekre begördült az autó 2000 körüli galambot láttam rajta. A Sporttársak miért csak tréningeznek, s ha már elküldik + befizetik őket miért nem versenyeznek, ennek megválaszolását kommentekben szívesen olvasnám…..

Az utolsó Jihlava versenyre Erdélyből is küldtek cc 160 db-ot. Nekik ez már 500 km feletti út volt – egy szembeszeles, számukra 950 körüli sebességgel ! Év közben már megmutatkozott a hosszútávoknál, hogy igen kemény galambokkal rendelkeznek a Keleti határvidéken! Gratulálok a madaraiknak a kitartásukhoz!

 

Halásztelken a fiatal versenyszezont Vasárnap egy őzpörköltes, borona tárcsás sültkolbászos ebéddel zártuk Vas Attila Sporttárs jóvoltából, ezúton köszönet minden Sporttárs nevében az ízletes fogásokért!

Tiszteletét tette Nagypál Laci is, ami külön öröm volt mindenkinek, pár tőmondatban javaslatokat tettünk megfontolásra és összefoglaltuk a 2016-os évet. Laci elmondta, fő célja a Derby Klubnak, hogy mindenki számára minél igazságosabb versenyeket rendezhessenek!

Legérdekesebb felszólalás tán a Fiatal eredmények bevonása az „Általános Bajnokság” – ba volt, azaz úgy legyen Általános bajnok hirdetve, hogy az őszi eredményeket is beleszámolják ebbe a kategóriába. – Megfontolandó! –

 

Azt gondolom remek 2016-os évadot zártunk, ilyen „olcsón”, ilyen színvonalasan, és ennyi versenyt nem hiszem, hogy bárki rendezett az Országban, mint a Derby Klub!

 

Megköszönöm ezúttal az egész éves figyelmeteket, a rengeteg pozitív visszajelzést a cikkeimre Drága Sporttársak, a bizalmat a bátorító telefonokat!

 

Várjuk a 2017-et, várjuk a tavaszt!

Üdvözlettel : Szalai Gábor

Derby Klub 2016 legjobb 100 Fiatal galambjának listája

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com