Szalai-Kis, győzelem 6074 galambból !

 

Újból sikerült versenyt nyerni !

Ezúttal 583 km-ről Döbeln-Leschenből, és még csapatelsőség is társult a szerencsés hétvégéhez. Nem egyedül értem el ezt a sikert, Kis László törökszentmiklósi Barátommal versenyző párosként izgulunk galambjainkért hétről hétre. A győztes nála született! Köszönettel, hálával tartozom Lacinak felém irányuló bizalmáért.

Mondhatni naprakészre, Földing Norbert győri Barátom adja az instrukciókat kitartóan , Én végrehajtom őket. Nincs könnyű dolga valljuk be, hisz nem látja minden nap a galambokat!  Próbálom összefoglalni Neki amit megfigyelek rajtuk, ahogy napról-napra, hétről -hétre változnak, Ő meg tapasztalataiból írja az aktuális teendőket!

– Kitől kérjen tanácsot az ember ha van rá módja, mint az Ország egyik legjobbjától?

Örülök, hogy teljes mellszélességgel mellettünk állsz, köszönjük ezúton az önzetlen segítséged!

Előző héten 2 perc alatt csapatunk lett, „összeértek” a galambok , nagyon jó formát mutattak! Az elmúlt időszakban nem voltak tán ennyire egybe. Várható volt valami villanás!

A győztes 15-D-934539-es Deres H -et fiatalon kaptuk Kis Lacitól, – menyasszonyom szereti a deres színt –, Laci küldött Neki 6 db-ot.

2016-ban a régióban egyéves H kategóriában /díjkm/ , III. Shampion, ekkor már  jelzés értékűen repkedett. Tavaly Benesovból I.- ből  hátunk mögül érkezett 3. galambként a dúcba, a többiek mind irányból! Gyanús volt, így felhívtam Malomsoki Tibit, hogy nem látott e arra egy galambot ? De itt volt egy nagy sötét H, azt keresed “kicsi” ?  – bosszankodott, mert hátráltatta az övét is!

– A fiú túl lőtte magát, ilyenkor persze a galambász lelki szemeivel látja, ahogy lemaradt a nagy győzelemről, de titkon reménykedik, ha egyszer képes rá talán majd legközelebb is az lehet.- 

Képes lett! Győzött a Deres! : -)

Rengetegen hívtak, írtak, gratuláltak! Ezúton is köszönöm Nektek, ezért érdemes ennyit dolgozni velük, értük!

Elhunyt Sporttársunk emlékére…. Vas Attila számtalanszor mondta : „ -Gabi , csak egyszer, csak egyszer tudjalak megverni! Az Nekem már elég! „

Azt kívánom kedves Sporttársak, „ csak egyszer, csak egyszer „ tudjátok a másodikat megverni !És ha sikerült, az sose legyen elég!

 

Üdvözlettel: Szalai Gábor, „Szalai-kis”

Tavalyi rólam készült cikk ITT olvasható.

Comments

  1. Krajnyák Imre mondta

    Gratulálok az elért eredményekhez. Kívánok a jövőben is hasonló szép eredményeket.
    Üdvözlettel: Krajnyák Imre

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

[email protected] ......... Élgalambjelentés: 06-70-630-6062, 06-20-215-2024, 06-70-904-7867, ...............