Vegyél részt a Derby szervezésében

 

Folytonosan növekszik a derbyzők tábora, már közel 500 derbyzőt számolunk. A szerteágazó elképzelések átbeszélésére rendszeres, havi, nyitott összejövetelt vezettünk be.

A következő találkozó helyszíne Fót, Botos vendéglő, Dózsa György út 20,  kedden, november 6-án 18 órai kezdettel. Fogyasztás egyénileg az étlap alapján (híres a pacaljuk). Köszönjük Kóczián Józsefnek a szevezést.

 

Itt a helye mindenkinek, aki aktívan részt akar venni a Royal fejlesztésében. Lehet indítványozni, kérdezni, érveléseket végighallgatni. Itt beszéljük át a régiós felosztásokat, gyűjtőhelyek szervezését, új koncepciót a fiatalok versenyére ….

 

Fóton véglegesítjük a 2019-es kiírást (megjelenik nov. 7-én).  Bemutatjuk a halászteleki Charles Cattelain indítványát: “Royal car race”. Egy verseny a versenyen belül, pénzt vagy akár autót lehessen nyerni, és kicsinek nagynak teljesen egyforma az esélye.

Döntés előtt egy kérvény Romániából, közel 200 tag szeretne csatlakozni a Derbyhez, ha elfogadunk egy szatellit gyűjtőhelyet Nagyváradon. Erről is meg szeretnénk kérdezni a tagság véleményét.

 

Várunk mindenkit szeretettel Fóton

Royal Derby

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com