Új eredmény oldal

2015-re elérjük a Derby Klub egyik célját: Nagylétszámú verseny, jóval több, mint 10.000 induló galamb.

A derbyzők hozzászoktak a verseny estéjén a listához. De nem ahhoz, hogy a lista hosszabb mint egy tagszövetség induló galamblétszáma.

 

A tagszövetségeknél megszokott felsorakoztatásban ( lista, csapatbajnokág, díjlista, egyesületi lista)  belefáradna, belefulladna az olvasó.

 

Egy új eredményoldalt kellett kitalálnunk. A galambászok szeretik a megszokottat, de reméljük, az oldal újszerűsége ellenére tetszeni fog.   Száraz elmélet helyett a 2014-es listák példáján.

 

Kérjük nézzék meg itt az új oldalt, majd térjenek vissza ide a következő sorokra.

 

A fejrész alatti “vezérlőpulton” lehet versenyek,  bajnokságok és részlisták között válogatni.

 

Három összlista létezik minden versenyre:

  • Egyéni lista
  • Derby Liga
  • Egyesületek Ligája

Részlistákat is választhatnak kedvük szerint:

  • Dúclista.  Rákattintunk az összlistán a névre, vagy pedig a vezérlőpult “Dúc” részben kiválasztjuk a nevet. Nem csak a sajátunkat, mindenki listáját meg lehet nézni. “Lekövethetően korrekt” áll a versenykiírásunkban. Itt mindenki megnézheti és ellenőrizheti a többiek adatait is. Aki adatvédelemre hivatkozik, ne a Derby Klubnál versenyezzen.
  • Egyesületi lista. A vezérlőpultban válasszuk ki az egyesületet.
  • Régió lista. Kiválasztjuk a vezérlőpultban a régiót, és már áll a régió lista.
  • Dúcpárbajnak nevezzük azt, amikor két tenyésztő csak a saját galambjait szeretné rangsorolni.  A vezérlőpultban válasszuk ki dúcunkat, majd utána a “ki a jobb” sorban a párbajozó galambászt.
  • A dúcpárbajt  megtehetjük két egyesület között is.
  • Galambra rákeresni  a keresés szó alatt a vezérlőpultban lehet. Például az utolsó három számjegyre kereshetünk, de nem csak gyürűre: A keresés parancs bármit megtalál, ami a listán olvasható.

Az éves bajnokságot a vezérlőpult jobb felső sarkán lehet kiválasztani.

 

Ha valaki eltéved a keresésben, a vezérlőpultban a Teljes lista parancs mindent felülír és megjelenik az összlista. Mint az egyszeri lánynak, aki csak a szoba sarkából elindulva tud keringőzni. Én magam (GL) rendszerint az összlistával kezdem.

 

Szoftver teszt. Kérjük a derbyzőket: Nézzenek, próbálgassanak és jelezzenek felénk minden hibát vagy vélt hibát. Most szeretnénk felfedezni minden bakit, ne kelljen élő versenynél lista helyett hibajavításra hivatkoznunk.

Köszönetként egy galambot sorsolunk ki a Grosspaul és egyet a Gotthard dúcból  a tényleges hibát jelzők között. Garantáljuk, érdemes keresni. Minden szoftverben, még a Pentagon programjaiban is van hiba.

 

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com