Szezonzáró Derby buli Kerepesen

 

Magdeburgi versenyünk másnapján végre eljött a várva várt zenés – táncos est. 19 órakor kezdődött az órabontás, ekkora már szinte az összes asztal foglalva volt, jó hangulatban várták a versenyzők és családtagjaik az eredmény hírdetést. A L’amour együttes gondoskodott is erről, na meg a szervezők akik a Klub erejével szinte azonos pálinkát kínáltak, a fogyasztóknak szinte a talpa is ökölbe szorult.

21 óra tájékán Fásy Ádám zendített  mulatósra, közönsége pedig ropta a táncot.

 

Tízóra környékén elhalgatott a zene, a fények és tekintetek Gotthard Úrra szegeződtek, megtartotta évértékelő beszédét. Elmondta, hogy úgy érzi az idei szezon fantasztikusan sikerült, és ez elsősorban a Klubban dolgozó közel 50 ember áldozatos munkájának köszönhető. Felszólított minket a színpadra, kaphattunk egy kis “Hálatapsot” a Derby tagoktól, nagyon jól esett, azt gondolom nem csak Nekem! Köszönjük!

 

Gotthard Úr folytatta: Kicsit könnyűnek találta a versenyeket, jövőre egyel kevesebb rövid útat terveznek, helyette egy 600 km-es hosszú várható. Következett valami, amire nem számítottunk. Egy Kínai kőgazdag galambgyűjtő kereste fel a Klubot a napokban és érdeklődött a 10 legtöbb pénzt nyert galamb iránt. Egy későbbre tervezett – Derby Klub első – kiállítás során tehet majd ajánlatokat a tulajdonosoknak a győztes galambjaikra! Kicsit hanyagolva is lettünk most ezáltal, de várjuk nagyon a kiállítást, azt sejtem ott kellőképpen reflektorfénybe kerülünk!

 

Következett a BL győzteseinek kihírdetése . A nagykivetítőre Nagy S. Miki által készített videóklip került, büszkén álltak a pénzdíjas utak Bajnokai , látva egész éves kitartó munkájuk gyümölcsét! Eddig 86 derbyző összesen 5.157.500 Forintot nyert. Nem kis feladat volt, de ezért is  nagyon megérte ennyit dolgozni, áldozni!

Most pedig Magyarország legnagyobb összpénzdíjas versenyének nyerteseire vártunk. Először a “bánatpénzt” nyert Sporttársai léptek a podiumra, hatalmas tapssal igyekeztünk enyhíteni fájdalmukat! : -)   – Majdnem megvolt !

Kis időhúzás, az izgalom a tetőfokon, és felléptek a dobogóra:

3. Kóczián Team, nyerményük 100e Ft!

2. Bagyánszki György, nyereménye 300e Ft!

1. A Bajnokok Ligája 2017 Győztese pedig a Horváth-Varga páros, nyereményük 1 millió Ft!!!  Varga Jani arcán leírhatatlan boldogság…..  – Gratulálunk!

Pezsgők pukkantak, a győztesek locsolgatták egymást!!!

Megnyugodtak a kedélyek, magunkban értékeltük az évet. A nyeremények láttán legtöbbünk máris a jövőt kezdte tervezgetni. A családtagok, a barátok ölelkeztek, őszinte gratulációk hangzottak el,  de a szívből galambász már a jövőévi versenyeket rakosgatta szépen össze fejben…..

Van egy igaz mondás, amihez tartom is magam : – “Az aki adott héten a legkevesebbet hibázza, az lesz a Bajnok! ” Érvényes ez persze az egész szezonra is.

 

Csordás Tibi kezdett Latin jellegű éneklésbe, a közönség Hölgy tagjainak kedveskedve elsősorban különleges hangjával.

Éjfél tájékán tombolasorsolás következett értékes galamb nyereményekkel, melyeket az élmezőny tagjai ajánlottak fel.

 

Összességében remek hangulatú záróest volt, tele izgalommal.

Köszönet a szervezőknek, hogy megteremtik Nekünk a lehetőséget, hogy nyugathoz hasonló – sőt már lassan azt is felümúló – körülmények között versenyezhessünk.

 

Köszönjük, hogy bár sokan vagyunk, sokféle nyűggel:

a Derbyben a GALAMB áll az érdekek dobogójának legfelső lépcsőjén!

Üdvözlettel: Szalai Gábor

 

Képek a buliról

 

Több kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com