Szerdán verseny

 

Sokan kérték, kipróbáljuk !

 

 

2019-ben a versenyek között hétközi tréning helyett Sprint verseny.

 

Start szerda reggel: Verebély/Szlovákia, FCI feleresztőhely (kicsivel Nyitra előtt).

Gyűjtés kedd este: Cegléd, Gyál, Halásztelek, Jászberény, Kerepes.

Az útakból egy külön Royal Sprint bajnokságot számolunk az ismert Derby Liga eredményszámolás alapján (régiós/egyesületi ásszpont is értékelésre kerül 500+ galamb esetében).

Az eredményeket feltöltjük a galambom.hu-ba szövetségi értékelésre. Verebélytől az érdeklődést jelző régiók dúctávolsága mindenhol 100+ km.

 

Ár galambonként 150 Forint, gyűjtésnél fizetendő. 2019 próba év, előnevezés nincs.

 

A részvétel nyitott kerületekben versenyző sporttársaknak is. Meghívjuk az érdekelt kerületeket, egyesületeket, csatlakozzanak !  A hétközi programra kerületi gyűjtőhelyeken is lehet kosarazni (legalább 15 tenyésztő). Kérjük az érdekelt kerületek, egyesületek jelentkezését. Javaslatokra nyitottak vagyunk, együttműködésre törekszünk egy színvonalas, egész szezonra kiterjedő tréning érdekében. Hétközi tréningek szervezése sok helyen nehézségbe ütközik, itt a lehetőség országos szövetségi értékelésre alkalmas versenyzésre is.

A galambászat általános színvonalát emelné ez a program, ha megfelelő érdeklődésre és támogatásra talál. Az első négy útat garantáljuk, a továbbiak létszám függvényében. A lehetőséget mi megadjuk, a galambászok döntenek, hogy mi lesz belőle.

 

Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves Sporttársnak !

Royal Derby

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com