Régiós besorolás

Frissítés Ápr.16 : Halásztelek és a Pilis régió (Szentendre meg Pilis hegység) megegyeztek egy közös régióban BpNyugat néven. HTK és Pilis egyesületként szerepelnek. Az összlista mellett mindkettőnek lesz saját listája meg egy BPNy régiós listája. Ezt a változást az alábbi felsorolás nem tükrözi.

Itt található az 539 derbyző sporttárs besorolása régiókba és egyesületekbe. Kérjük esetleges hibát Ápr.22-ig jelezni. Barátságos gesztus a nem internetező sporttársakat is értesíteni.

 

Akinek nincs régiós besorolása, az feltétlenül jelentkezzen nálunk, mert hiányzik a GPS koordinátája !

 

 

Comments

 1. Benke Károly B-7 mondta

  Tisztelt Gotthard sporttárs .A régiós besorolást áttekintve a volt B -7 egyesületi tagok :Babják Pál,Bárán István,Benke Károly,Borbély Károly,Sajbán József földrajzilag inkább a Bp.Déli régióba sorolható.Kérjük kérésünk megvizsgálását és annak kedvező módositását.
  Köszönettel:Benke Károly
  Bp.2018,04,10.

  • laszlogotthard mondta

   Köszönjük az észrevételt, megvizsgáltuk. A dúcok fekvése határeset, mindkét régióba beilleszkednének. A déli besorolás ellen nem szól semmi, a dúcokat a kérésnek megfelelően a BP-D régióba soroltuk be.

   Üdvözlettel, Royal Derby

 2. Kajli István mondta

  A régiós besorolásban van egy kis hiba Pilis város Monor és Albertirsa között van, jó eredményes Egyesülettel, A-46 nak hívják és a Kolumbiában versenyeznek. Biztos hogy nem ők vannak a Derby régiójában. Ezt az egyesülési hírt pontosabban kellene közzé tenni. Így megzavarhat pár embert.Nincs rá szükség.

  • laszlogotthard mondta

   Köszönjük, pontosítottuk a bejegyzést.

   Sajnos tájegységek és rövidítések használata mindig okozhat zavart. Van Pilis hegység meg város, mi magunk is használjuk DK rövidítést a Dunakanyar régiónkra és a Derby Klubra egyaránt.

 3. Pálos Tibor mondta

  Tisztelt Vezetőség!
  Kétszer is elküldtem a pesterzsébeti egyesület tagnévsorát,besorolásra,de még mindig nem került fel.

  • laszlogotthard mondta

   El is végeztük rögtön, csak ezt a listát a honlapon, nem frissítjük. Sok más észrevétel is érkezett, mindent feldolgoztunk, és ha hiba maradt volna, azt az első verseny utáni észrevétekkel együtt fogjuk feldolgozni.

   Tehát minden rendben.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com