Rajtra készen frissítés

 

Vége a várakozásnak, a hétvégén kezdődik a versengés.

A szezon nagy izgalmakat igér. A megszokott bajnokságaink mellett sok új vár ránk: Car race, szerdai Sprint, Royal300 a rövid útak kedvelőinek, joker galambok és sokkal több verseny mint tavaly.

 

Néhány útbaigazítás a start előtt.

1. Nevezés a car race-re az első Jihlava úton, május 4-én a kosarazásnál történik. Ezen a versenyen fontos a car race-re előnevezett éves galambokat elsőként bekosarazni !!!  A rendszerünk ezt felismeri, ezt a 15 galambot “lepecsételi”. A következő versenyeken lehet bárhogy kosarazni, a rendszer emlékszik az első versenyen nevezett 15 galambra. Ezt a megoldást a tenyésztők kényelme és elírási hibák elkerülése végett választottuk. Aki bármilyen okból (pld. nemzeti bajnokság vagy pénzdíjas nevezés ) más sorrendben akar kosarazni, megteheti. Ez esetben hozzon magával és adjon le a gyűjtésnél egy kinyomtatott alapnevezést, ahol megjelöli a galambjait. 

2. Galambom.hu Nemzeti csapatbajnokság. Akit ez érdekel, kosarazza be a csapatnak kiszemelt tíz galambot elsőként. A galambom.hu ezt a tíz galambot csapatként kezeli (mi továbbítjuk a kosarazási sorrendet).

A Royalban az ismert dúcbajnokság van, csapatbajnokságot ezentúl se számolunk.

3. Aki nálunk nem tréningezett, ne feledje el az első versenyen az oltási igazolványt leadni. Ez annak is szól, aki a car race-nél kezd  (többen jelezték, hogy csak erre küldenek).

4. A hétközi Sprint, keddi gyűjtéssel az első Jihlava verseny után kezdődik.

 

A létszámot érintő kérdésekre türelemkéréssel kell válaszolnuk. Eddig egyszer se sikerült az előnevezések alapján meghatározni az induló létszámot. Most mindenből több van, mint tavaly. Több galamb tréningezett, több galamb előnevezve, és több tenyésztő (de egy része később kezd: car race, a Romániai galambászok).  Szállítóból is egy több. Nagy galambászatot ígérhetünk.

 

Izgalmas Royal szezont kívánunk mindekinek. Nagy a választék: pénzdíjak, többféle bajnokság, autónyeremény. Reméljük mindeki megtalálja az igényeit kielégítő szórakozást.

Versenyre fel!

Royal Derby

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com