Kuty lista

Kész a teljes lista !

 

A nagy létszám daccára régiónként zártan érkeztek a galambok, nem okozott gondot a kiválás. Az átlagos veszteség 10 % alatt. Egy könnyű rövidtávú útnak sikerült. A galamboknak !

 

Az eredményszámolóknak egy éjszakán keresztül tartó maratonos élményben volt részük. A hatalmas adatmennyiségre fel voltunk készülve, ez nálunk rutin. A sok hibás / hiányzó adat okozott gondot. Átírt alapnevezések, hibás koordináták, téves kódok egyes órákban. Példa okáért rejtélynek tünt Mester Balázsnak, miért kerültek idegen élgalambok az ő listájára ! Mi se értettük, tartott is a nyomozás. Egy más spori automatikusan kiolvasott órájába Balázs kódja volt betáplálva. A  rendszer ezt zokszó nélkül feldolgozta, Balázs szólt nekünk, így menekült meg a titokzatos ajándéktól.

 

Köszönjük mindenkinek a visszajelzéseket, elvileg minden hiba ki van javítva. Kérünk mindenkit ellenőrízze adatait, galambjait, dúctávolságát.

Comments

  1. Csík Balázs mondta

    Köszönjük a gyors munkát.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com