Koronavírus

 

 

 

Kedves Derby Közösség!

 

 

Mint ahogy már minden bizonnyal mindannyian értesültek róla, egy ismeretlen, láthatatlan járvány járja körbe éppen a világot. A koronavírus.

 

Senki nem ismeri, senki nem tudja a kimenetelét, minden ország csak védekezni próbál és újabb – újabb szigorításokat hozni, a vírus megfékezése érdekében.

 

Hazánkban sincs ez másképp. Folyamatos szigorításokkal próbálják elejét venni a vírusnak.
Betiltottak minden rendezvényt, bezárták a mozikat, színházakat, állatkerteket, lezárták a határokat.

 

A környező országokban is rendkívüli intézkedések léptek életbe és többek közt, ami minket  leginkább érintő szigorítás, hogy határok azokban az országokban is zárva vannak!

 

Ennek tükrében, sajnálattal közöljük, hogy a Royal Derby is határozatlan időre elhalasztja a 2020-as versenyszezon nyitányát. Egyaránt elhalaszt továbbá minden gyűjtőhelyi összejövetelt, értekezletet, gyűlést is, többek között a 03.20-ra tervezett ceglédi összejövetelt is.

 

Mint ahogy senki sem, mi sem tudjuk, hogy meddig tart ez az állapot és mi lesz a kimenetele, viszont azt megígérhetjük, hogy:

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, a belföldi és külföldi hatóságokkal egyaránt, mindenről értesítjük Önöket és minden erőnkkel azon leszünk, hogy valamilyen formában meg tudjuk rendezni a 2020-as Royal Derby versenyszezont.

 

Bizakodóak vagyunk, készítsük a galambjainkat és alapnevezésünket. Reménykedünk, hogy késéssel elindul a verseny szezon.

 

Addig is vigyázzanak magukra és családjukra!
Maradjanak otthon és legyenek sokat galambjaikkal!

 

 

Royal Derby

 

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com