Július 11-én Velke Meziric

 

Lista az Eredményeknél.

Észrevételek csütörtök éjfélig.

 

Start 5:30

A szerdai vihar óta a mobil internet szolgáltatónk technikai nehézségekkel küszködik. A reggeli SMS elküldése órákig tartott. Többen megkésve értesültek. Elnézést kérünk.

 

 • rövidtávú Derby Liga
 • nem pénzdíjas verseny

 

Comments

 1. charli mondta

  Tisztelt szervezök,
  mar csak 2 verseny van hatra… és hangzott hogy Halle helyet, egy 700 km Út (Magdebourg) lehetne, Ez remek ötlet mivel a Budapest Derby programban, elkeruletetlen egy 700 km feluli verseny…presztizs kerdes.

  Azonban, a Kerepesi és környeki galambasz rendelkeznek egy hetköznapi trening lehetöseg a mi halasztelken nem (bar a VIP tag ugyan ennyiert fizetunk). a nagy meleg miatt, nem szeretnem kuldeni a VELKE M. ezeka galambok a mi utana MAgdebourg/halle mennek… igy javasolnam hogy a Velke helyett egy KUTY ut legyen, mert ugye nekunk trening lehetöseg nem jutt vagy is nem kenyelmesen mert csak kerepesen tudjuk trenigelni… igy egy Kerepesen környekbeli galambasz akkor is van lehetöseg 2 treningre kuldeni a Magdebourgi galambok…nekunk viszont csak a Velke verseny van…és kmban sok a 350 km egy trening, plane ilyen melegben…
  Termeszetesen, a nem lehet, akor meg is elfoadom, azonban eddig igen sok jó döntesekel megy a DERBY, mint peldaul magdebourg helyett chomutov, ami igen sok galamb elete megmentet szerintem… és igy hivatkozva a logika, és a nagy meleg megnezve, egy KUTY és utan Magdebour sokkal elönyösebb döntesnek latom…

  • laszlogotthard mondta

   Tisztelt Charli,

   nagyon nem szeretnénk az évet Magdeburg nélkül lezárni. Igen, Magdeburg lesz a szezonzáró verseny.

   Jövő héten marad a kiírásos Velke Meziric. Megértjük az érveket, és Magdeburg szempontjából egyet is értünk. Viszont többen a rövid távra szakosodtak, nem is küldenek Magdeburgba. Nekik VM egy fontos verseny, készülnek rá. Szerencsére nem lesz meleg, és szélmentes idő várható.

   A hétközi tréning lehetősége megfelelő létszám esetében mindenkinek adott. 2016-ban talán érdemes Cegléddel együtt ezt idejében megszervezni. Egyébként a tréningre fizetni kell VIP kártyától függetlenül.

   Köszönjük a szavakat a Derby döntéseit illetően.

   • Charli mondta

    Öröm olvasni hogy lesz Magdebourg!!! Talan 2016 beferne 2db 700-800 km versenyek is. Szerintem mar hirdetni lehetne a Zaro verseny magdebourg igy remelni lehet hogy akar nagy letszam a esetleg nem derbys galambaszok nalunk kuldenek. Akar kulonleges dijazas, peldaul mint egy tombola a hol a 20% ban levő galambok akar milyen helyen lenne a helyen nyeretne valamit (galamb hungaria utalvany vagy esetleg 2016, 1db fiatalok a liga gyoztesek…) de ez csak ötlet… tovabbra is a derby szervezes rajongo vagyok. Bar most kis csalodas okozott a fiatal program… es azon a hogy idő marad szerintem az halasztelki szeretnenk talan nehany javaslatok tenni. Tovabra a magdebourg erdekene tudnank szervezni egy trening a het eleje halasztelken

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com