Velke Meziric lesz Jihlava helyett

 

Jihlava helyett Velke Meziricbe megyünk. Ez kb 40 km-e rövidebb, de az esélyek lényegesen jobbak, hogy találunk egy versenyre alkalmas időszakot. Viszünk magunkkal takarmányt, rossz idő esetében fel vagyunk készülve a vasárnapi startra is.

De reméljük, nem lesz erre szükség. Szerdán gyűjtés Magdeburgra, hacsak lehet, nem szeretnénk vasárnapra áttenni a startot.

 

Szombat hajnalban egy hidegfront közeledik nyugatról, hatása nem kiszámítható, az előrejelzés bizonytalan. Nem valószínű a kimondottan galambidő, mindenki kövesse az előrejelzést és saját belátása szerint küldjön.

Comments

 1. Balogh Zoltán mondta

  Köszönjük ezt a startot! Az eredmény befolyásolása fel sem merült mikor úgy döntöttek, hogy a Kuty galambokkal bevárják Velkemezirici galambokat. Mert ha nem, valaki nagyon nagy….

  • laszlogotthard mondta

   Velke Mezircien 6-kor jó idő volt, de várni nem lehetett tovább, mert Prága felől új esővonal vonult kelet felé.
   Jókuton reggel 6 körül esett az eső (ami egyébként nem akadályozott meg egy másik ottlévő kamiont a feleresztésben). Ez az esővonal elvonult keletre, várhatóan mindkét csapat jó időben tud haza repülni.

   Amúgy Jókut és VM között 100 km a táv, nem lesz vegyülés. De se erre, se az eredmény befolyásolására nem figyeltünk a startnál. A radarképet néztük, a galambok bizonságát tartottuk szem előtt, ez mindent felül ír.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

[email protected] ......... Élgalambjelentés: 06-70-630-6062, 06-20-215-2024, 06-70-904-7867, ...............