Gyűjtőhely Nagyváradon

 

Hosszú előkészületek után örömmel jelentjük be: Nagyváradon 2019-ben egy új szatellit gyűjtőhellyel gyarapszik a Royal.

Az első Teplice úton csatlakoznak a Royalhoz és röptetik az öt hosszú meg egy Jihlava versenyt. Az első úthoz kihelyezünk Nagyváradra egy saját Geraldy utánfutót, azt ők bekosarazva felhozzák Nyíregyházára, rácsatoljuk a mi teherautónkra és kész. Egy üres csereutánfutóval térnek vissza Nagyváradra.

 

A gyűjtőhely vezetője Lutas Gabi. Gabi már évek óta derbyzik, elismert – és szigorúságáról közismert –  galambásza Romániának.

 

A létszámot csak találgatni lehet, a gyűjtőhelyhez szükséges min 30 VIP kártyát előnevezték. Ez egy próba év lesz mindkét résznek, reméljük örvendetes.

 

Érdekes megemlíteni, a helyi szövetség a Royal-ban elért eredményeket elfogadja a Román bajnokságok hivatalos értékelésében. Természetesen befizetik ők az ottani szövetségi tagdíjakat, de a szövetséget az nem zavarja, hogy a többi ca. 400 derbyző nem tagja szervezetüknek.  Megkönyítik útjukat és támogatnak mindenkit, aki postagalambászatra adja fejét.

 

Szeretettel várjuk a nagyváradi  galambászokat a Royalban, tiszteletet érdemel a hozzáállásuk. Sok sikert kívánunk ! Bine ati venit !

 

Royal Derby

 

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com