Fót összefoglaló

 

Rövid összefoglaló a fóti megbeszélésről. Növekedett a résztvevők száma. Köszönet Kóczián Józsefnek, aki nemes gesztussal meghívta vacsorára a több mint 40 jelenlévőt.

 

  • A kiíráshoz nem érkezett új ötlet, a véglegesített 2019 hivatalos kiírás a honlapon található.
  • Nagypál László felszólalásában megerősítette – a sokféle pletyka megelőzésére – hogy Kerepesen a gyűjtőhely változatlanul szeretettel várja a derbyzőket. A Derby a nagylétszámú versenyeivel olyaná fejlődött, mint amit ő anno megálmodott. Ő személyesen természetesen derbyző marad és az egész infrastruktúrát Kerepesen a Royal rendelkezésére bocsájtja. Apropó pletyka, adott ő maga egy kiss ízelítőt a forgalomban lévő pletykahülyeségek étlapjáról.
  • Átbeszéltük a Budapest régió felosztását (lásd a kiírást), nem teljesen vita nélkül.
  • A hétközi Sprint program javaslatról külön bejegyzésben írtunk
  • A Royal car race-re a jelenlévők fele jelezte részvételi szándékát. Ez biztató, reméljük hogy kivitelezhető lesz. Dolgoznunk kell még a részleteken majd közöljük a javaslatot.
  • Átbeszéltük a gyűjtőhelyek mükődését és a javaslatokat a részben tapasztalt súrlódások megelőzésére.
  • Pozitív volt a hozzáállás egy esetleges gyűjtőhelyhez Nagyváradon. Elismeréssel és tisztelettel beszéltek a Derbyt bevállaló Romániai galambászokról.
  • Általános vélemény volt, hogy nagyon szép és jó a Derby, javítani a fiatalok versenyén viszont lehetne, az nem igazán akar sikerülni.

 

A második ilyen találkozónk is hasznosnak bizonyult. Egyenesen, kerülgetés nélkül beszéltünk meg minden véleményt, kritikát, javaslatot. Folytatjuk, ez  lesz a Derby kovácsműhelye !

 

A következő találkozó szerdán, december 5-én 18:00 kezdettel:

3291 Vámosgyörk, Petőfi út 12, Tintorettó söröző. A házigazdák meghívnak egy babgulyásra, italt egyénileg lehet rendelni.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com