Döntés Halásztelek

 

Amint ismeretes, 06.14-én Halásztelken a gyűjtéskor a Benzing Live anyaóra az órakezelő hibájából másodpercre pontosan két órával el lett állítva.

Egyeztettünk a Benzinggel, az eredmények hitelesek, Ausztrában a központi Live rendszer helyesen kezelte a stoppokat. Az ellenőrzés lehetősége is adott volt, a Live rendszerben az érkezések azonnal  megjelentek az interneten. Ezen felül az élgalambok ezen a versenyen telefonon is jelentve lettek. Rendkívüli eredmény nem született.

 

A Derby VB úgy döntött, hogy az eredményeket a valós érkezési időpontok szerint a Derby rendszerben elfogadjuk. Továbbá figyelmeztetjük Halásztelket, szíveskedjenek a gyűjtésnél megfelelően odafigyelni és rendeltetés szerint működtetni az órákat. Ez már a második eset, a tavaly is megtörtént egyszer.

Figyelmeztetjük a tenyésztőket is, olvassák el azt a jegyzőkönyvet, amit aláírnak. A gyűjtési szabály nem véletlenül van úgy kitalálva, hogy egyetlen ember hibája kiküszöbölhető, ha mindenki végzi dolgát.

A Szövetséget értesíteni fogjuk, hogy a galambom rendszerben belátásuk szerint dönthessenek az esetről.

 

Royal Derby

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com