Bajnokok Ligája 2016

 

A szezont a Bajnokok Ligájával zárjuk Magdeburgból július 23-án.

 

Egymillió forint fődíj, kétmillió forint összdíj !

Részt vehet minden tenyésztő, akinek  a magdeburgi  dúctávolsága legalább 710 km. A BL nyitott nem derbyző galambászok számára is. Se előnevezés, se Derby Klub tagság nem szükséges.

A BL részvételi díj egységesen 10.000 Ft tenyésztőnként. A részvételi díj a galambszállítást nem fedezi. Nem előnevezett galambok szállítási díja külön fizetendő.

 

Díjazás. A BL-re külön galambnevezés nincs. Minden küldött galamb versenyez, a Derby Liga 2016 dúcbajnokság értékeléssel számoljuk a BL bajnokot. A három legjobb dúceredményt díjazzuk:

  • 1.000.000 Ft
  • 500.000 Ft
  • 250.000 Ft
  • 25.000 Ft “bánatpénz” a 4 – 13 helyezésnek

A Derby szervezőire érvényes a fair-play-kódex. Díjnyerés esetében a BL bánatpénz lista hosszabbodik (a tavaly kívétel nélkül minden résztvevő legalább 25.000 forinttal távozott).

 

Lebonyolítás

  • gyűjtés szerda este az ismert gyűjtőhelyeken
  • start Magdeburgban péntek reggel !!!!!
  • közös órabontás minden gyűjtőhelynek és szezonzáró buli szombat este Kerepesen

Magdeburgból a galambok késő d.u., illetve a zöme jó eséllyel másnap érkezik. Szombat este Kerepesen az egész derbyző közösségnek egy közös órabontást, eredményhírdetést és bulit rendezünk. A távolabbi gyűjtőhelyeknek ajánljuk egy közös szállítás megszervezését. Eredményhírdetés izgalma, bajnokok bemutatása és két millió pénzdíj kiosztása kárpótolja a szezon fáradalmait.

Szeretettel várja párok megjelenését egy fergeteges zenés, táncos bulira a

 

Mindannyiunk Derby Klubja !

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com