– Appaaa kezdődik!….. :)

 

Üdvözlöm a Sporttársakat!

Nem is oly rég köszöntünk el a 2017-es szezontól, de már a kertek alatt a 2018-as! Volt idő regenerálni magunkat és galambjainkat a megmérettetések előtt. Megtörtént a szelektálás, a kötelező kezelések, vakcinázás, valakinél már zajlik a tenyésztés, valaki még csak most tervezget. Itt-ott kerül még be új behozatal, vannak dúcok ahol már hónapokkal ezelőtt zárórát fújtak…. Előkerülnek a szekrényből a „csodaszerek” vagy épp mostanában kerülnek beszerzésre, a téli takarmányt felváltja a minőségi jobb, megkezdődnek a házkörüli majd a magántréningek.

 

Készülünk , készülünk….!

Sokféleképpen lehet ezt csinálni, de a cél mindig ugyanaz: A lehető legtöbbet kihozni versenyszezonban galambjainkból a lehetőségeinkhez mérten , DE merve nagyot álmodni! A Derby Klub az idén 4-5 rövid, 4 közép és 5 hosszú utat tervez, bárki megtalálhatja a számára legkedvesebb versenyzési formát. Lesz egy szuperhosszú út is egy központi 850 km-es ami az Országban egyedülálló és remélhetőleg vonzza majd a hosszútáv szerelmeseit!  Újításként érkezik a Benzing Live rendszer mely az Országban először a Derby Klubban fog működésbe lépni, tele hasznos funkcióval az automata jelentéstől az azonnali listáig.

Lesz lehetőség Drága Sporttársak nagy díjat nyerni várható hatalmas létszámból, a győztesek pedig majd bemutatkozhatnak a honlap „sétányán”, hogy betekintést nyerhessük mindennapjaikba, elmesélhessék hogyan jutottak erre a szintre, igen rögös vagy éppen simának mondható utakon…. Nemrégiben egy nyilvános fórumon az egyik Sporttárs szólított meg, áruljak el valamit a Bajnokokról akikkel cikkeztem, valójában mit láttam a kulisszák mögött ami mindenkire jellemző lehet?

Egyetlen szó jutott eszembe az egészen kicsitől a hatalmasnak számító nevekig az pedig nem más mint az: – „ALÁZAT” !

Alázat főleg a galambjaik iránt, és alázat a Sporttársaik iránt is. Jellemzően szeretettel fogadtak, üdvözöltek, tudták hogy az elkövetkezendő pár nap-hét róluk is fog szólni és arról, hogy a rengeteg munka gyümölcse végre beérett!

 

Onnantól lesz valaki Bajnok, mikortól már nem eszköznek tekinti madarait, hanem valami egészen másnak…..

 

Hajrá Sporttársak!!!! Hajrá Derby Klub!!

Üdvözlettel : Gábor

Comments

  1. Szalma Attila mondta

    Kedves sporttársak! Egy igazán izgalmas év előtt állunk!! Nagyon jó versenyprogrammal. Sok sikert Mindenkinek!
    Üdv: Szalma Attila

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com