A Royal folytatódik

 

Tisztelt Derbyzők!

 

A Royal Derby folytatódik …

 

 

2008-ban Nagypál László találta ki és szervezte meg az első Royal versenysorozatot. Most visszatér a szabadságáról! Én örvendek neki, hogy így döntött. Ezzel a régi kerékvágásban és új lendülettel düböröghetnek a Geraldy szerelvények.

 

Nagypál Lászó a fiatalok tréningje után átveszi a Royal koordinálását. Hogy pontosan miképen néz ki a folytatás, az nagyrészben attól függ, hogy hány derbyző vállal el feladatot. Aki úgy érzi, hogy hozzá tud tenni, keresse őt, jól jön a segítség.  De valójában minden idevágó információ már az ő hatásköre. Én magam az első évben aktívan segítek a folyamatosság érdekében.

 

Megszokott módon szeptemberben várható a 2020 versenyprogram.

 

Hajrá derby!

Dr. Gotthard László 

Comments

 1. Dudás Ferenc mondta

  Őrülök neki szerintem minden derbybe versenyzö tag örül ennek a hírnek hisz “derby volt derby van derby lesz hajrá derby” sok sikert az új régi vezetésnek a folytatásban. HAJRÁ

 2. Gábor mondta

  Remek hír!

  Nagy örömmel fogadtuk!
  Visszatérünk és segítjük a munkáját ahogy tudjuk! 🙂
  Kicsit másképp , kicsit talán jobban!

  Üdvözlettel: Gábor és Laci , Szalai- Kis

 3. Vajda Attila mondta

  Vajda Attila vagyok.Rég befejeztem a versenyzést.A 11 kerületben egy bevásárló áruház parkolójában megfogtam egy legatyásodot idei kis himet he nem fogom meg az autók átmentek volna rajta.Royal gyürű van rajta a száma 174509 eléggé összeszedte már magát kidobni nem akarom mert sok a hélya felénk.De ha a gazdálya jelentkezne szivessen vissza adnám a tulajdonosának.Tisztelettel Vajda Attila 06309401886

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com