Sokan lettünk…

Tisztelt Sporttársak,

 

Lezárultak a nevezések,   mindenki meghozta számára a megfelelő döntést, osztottak- szoroztak a sporttársak aminek az eredménye a következő;

    -Több tenyésztő  fizetett be mint az előző évek átlaga

    -jó érzés, hogy mind több tenyésztő  igényes galambjaira és választja a Royal Derbyt

    -Tenyésztőnként kevesebb galamb hely  befizetése történt, valószínűleg a megemelkedett hozzájárulási díjak miatt, viszont így racionalizálható lesz a szállítás. Előző években nehezen volt tervezhető a VIP kártyák 31 és 100 galamb közti létszáma. Most sok 3 csapatos befizetés van, feltételezzük első utakon lesz igény plusz galamb befizetésére, bár  férőhelyekből kevesebb lesz, így kérünk mindenkit, hogy jelentős számú plusz galamb gondolata esetén inkább fizessen pluszba még most egy csapatot, hogy elkerüljük az adott gyűjtőhelyen a ketrecek zsúfoltságát. Szezonban hetenként a VB. szabja meg hány galamb kerül egy ketrecbe, tehát 5- 10 galambbal- pakolt ketreceket nem szeretnénk látni, figyeljünk oda rá!

    – Három gyűjtőhely megszűnik és kettő új kerül kialakításra, illetve 3 további gyűjtőhely léte forog  veszélyben, létszámhiány és lassú adatszolgáltatás miatt.  

    -Szövetséggel továbbra is jó a viszony, segítőkészséget tapasztalunk, így   a hosszú távú versenyeket valamelyik zónával tervezzük megrendezni .  A Royal Derby tagsága nagyobb százalékban Budapesttől keletre lakik, így esélyes lehet a 2-es zónán kívül más zónával való közös feleresztés is, egyeztetni fogunk mindenkivel.

   

    -Romániából– Erdélyből  érkező sporttársaknak,ismét  adunk lehetőséget röptetni a 4-dik versenytől és szeretettel fogadjuk őket , verenyeinket  Bárdos István tanácsára nemzetözi versenyeknek adjuk le a szövetség felé, így az ő eredményeiket is el fogadják mind két országban.    “A galambászatban lebontjuk a gyalázatos trianoni határokat”.

    -Kérdésként felmerült a kerületek fuvarozása. – Ezzel kapcsolatban a tény az , hogy szabad Geraldy szerelvényünk van , a szállítást csapatonként  12-16.000 FT-os áron megoldhatónak látjuk, amennyiben egyezik a programunk, de nem kívánjuk a kialakult rendszert felkavarni, pláne nem szeretnénk konfliktusokat gerjeszteni  más versenyszervezők és tagságuk között.

Kérés a Sporttársakhoz,

 

-Örülnénk ha 30-40 tenyésztőnek lenne lehetősége máshol röptetni galambjat, hisz a tevezett 250 főhöz képest  már a 300 -as létszámot is bőven átléptük . Elnézést, de nincs elég energiánk menedzselni a felduzzadt létszámot, így  kérjük a több helyen is versenyzőket ,ha nem gond számukra, röptessenek kizárólag a másik versenyszervezőnél, a befizetésüket visszaadjuk Kerepesen.

A problémás tenyésztőkön  kívül senkit nem szeretnénk elküldeni.

    -Pótbefizetés  alap árakon három helyen lehetséges   a ketreckiosztás, szállítás optimalizálása miatt. Ezek: Zsámbok 200 galamb , Kartal 250 galamb, és dél-Pest a Villám klub területe, Pálos Tiborék  gyűjtőhelye 300 galamb. ( Határidő Január 30.)

 

Végezetül     mindenkit kérek, hogy a saját gyűjtőhelyén is és általánosságban is jó gazda módjára csinosítgassa , tegye még otthonossabbá  a Royal Derbyt.

 

    Gut Flug! Jó repülést!

 

Nagypál László

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

[email protected] ......... Élgalambjelentés: 06-70-630-6062, 06-20-215-2024, 06-70-904-7867, ...............