Galamb Derby Klub, Tagság

 

2013-ban cégbírósági bejegyzésre került a Galamb Derby Klub sportegyesület. A Klub célja nyitott, több zónára kiterjedő pénzdíjjas versenyek szervezése.

 

Versenyeinkhez nem szükséges se az MPS, se a Derby Klub tagság.  Hozzánk minden galambász kedve szerint bármelyik versenyre jöhet bürokrácia nélkül.

 

A Klub tagja az MPSZ-nek ( G-21 tagszám). A 2016 áprilisban megalakult  ROYAL DERBY civil társaság tagja a Derby Klubnak. Az ROYAL DERBY c.t.-be beléphet minden derbyző sporttárs, és eredményeit továbbítjuk a szövetségi rendszerbe hivatalos értékelés céljából.

Comments

 1. Japport Zoltán mondta

  Sok sikert a folytatáshoz!

 2. Sancika mondta

  Hát már épp ideje volt!
  Mármint ezek kapcsán: Tisztaság, áttekinthetôség, minôség, gondosság,
  Kitartást hozzá!

 3. Cseledi Sándor mondta

  Tisztelt uram elöszöris Grattulálok hogy felvállalta ezt az egész embertprobálò kezdeménye zést! De egy kicsit furcsa hogy föleg hosszùtáv nál 710km-ert ad meg alsò határnak. Ezzel a Budapeströl nyugatra lakò összes postagalambászt kizár a lehetöségéböl hogy résztvehessen a versengésbenn!

  • laszlogotthard mondta

   Köszönöm Uram a bátorítást. Egyetértek: Minden kizárás gondot okoz. Magyarország egész területe egyzónás versenyre nagy, valahol húznunk kell egy határt. Többzónás Derbyt 2014-re nem tervezünk.
   Üdvözlettel: Gotthard László

 4. Mihalik Csaba mondta

  Gratulálok az önálló szervezet megalakításához, ezzel lehetőség nyílik a Pannon Maraton Klub, Magdeburgtól mért 800 km zónahatár alatti tenyésztőknek a közös hosszú távú megmérettetésre, egy új, pénzdíjas versenyzési formában. A szervezet nem gátja, hanem színesítője, a tagszövetségi versenyzésnek, önálló versenyszervezőként motiválhatja, egyben összefogja a más-más tagszövetségben versenyzőket a közös cél megvalósítása érdekében. Üdvözlöm, és támogatom, hogy Derby Klub kéri felvételét a Szövetségbe, mert ez pont az összetartozást és nem a széthúzást erősíti, egy új színesebb változattal. Sok sikert, és fogadja gratulációmat, ha ez egyáltalán számít az ügyben valamit.
  Sportbaráti üdvözlettel
  Mihalik Csaba
  Pannon Maraton Klub

 5. Magyar László mondta

  A 2013-as “derby” sorozattal a hátam mögött, bátran kijelenthetem, hogy ez a versenyzési forma sikerre ítéltetett. A hitvallásukban megfogalmazottak (tisztaság-áttekinthetőség, minőség-gondosság, közös izgalom, közös élmény) mindegyike valós tény. A mostani fejlesztések még elismertebbé teszik versenyeiket, ezáltal az itt versenyzőket. Kérem, hogy az előrevivő újítások bevezetéséről a későbbiekben se mondjanak le. Az eddig csak érdeklődőknek ajánlom, hogy vegyenek részt a 2014-es „derby” küzdelmeiben, hogy megtapasztalják a pozitívumokat.
  Üdvözlettel:
  Magyar László

 6. Zsigri Tamás mondta

  Tisztelt Gotthard Úr!

  Szeretnék köszönetet mondani a V04-egyesület tagjai nevében Önnek és a csapatának, hogy az idei évben lehetőséget kaptunk, hogy versenyezhettünk és ebbe az új versenyzési formában részt vehettünk. Nagy örömmel vettük, hogy a Derby versenyek hivatalos Klubbá alakultak és a későbbiekben is tovább folytatódik ez a sorozat, remélve a minél nagyobb galamb létszámot.
  Munkájukhoz sok kitartást és sikert kívánunk!

  Üdvözlettel,
  V04-es egyesület

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com