Kúty start

Vasárnapi verseny. Start 7:45

A galambok egy rajban rögtön elidultak hazafelé. Távol a láthatáron három csapatra szakadtak. Egyik leírt még egy kört, majd követték a többi kettőt hazafelé.

 

A galambok az éjszaka megérkeztek Jókútra, a Geraldyk beálltak  a starthelyre. A galambokat megitattuk, startra készek.

Jókúton a magas felhők között részben átsüt a nap, élénk északnyugati szél, 10 C. Még várunk egy fél órát, hogy picit melegedjen a levegő. Tervezett start 7:45.

 

Útközben, akárcsak tegnap, átlagban 20 km/óra hátszél. Az útvonalon eső nem várható.

(Az ország keleti részében viszont egész vasárnap esni fog, ezért rendeztük meg sokak kérése ellenére szombaton a versenyt).

 

_________________________________________

Szombaton start 10:30

A galambok rögtön, körözés nélkül elindultak hazafelé. Egy bolyban maradtak, amíg el nem tüntek a horizonton. Egy kívételével, azt ki kellett tessékelni a ketrecből. Leszállt a Geraldyra és onnan nézte a történést majd elindult a többi után.

 

Jókúton bárányfelhős napsütés, 15C, élénk szél. Szlovákián keresztül egész a Tiszáig zavartalan napsütés várható. Megérkezéskor egészen keleten még találkozhatnak a galambok az átvonult esővonal maradványaival.

Útközben végig É/Ny hátszél, átlagban 20 km/óra.

Jó szelet nem szükséges kíváni, az meglesz, de mégis:

 

Jó szelet !

 

Benzing Live itt követhető

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

[email protected] ......... Élgalambjelentés: 06-70-630-6062, 06-20-215-2024, 06-70-904-7867, ...............