Szatellit gyűjtőhelyek

 

Várakozásunkat felülmúlta az érdeklődés a szatellit gyűjtőhelyek iránt.

 

Kerepesen kívül a következő szatellit gyűjtőhelyeken lehet a 2015-ös Derbykre gyűjteni :

1) Szentendrén az A44 egyesület, a szentendrei főúton. Bricon, Benzing és Mega órákkal fogadnak.

 

Részletekért Horkai Róbertnél 06-30-5864383 lehet érdeklődni, illetve az egyesület honlapján.

 

2) Vácott Bacskai Sándornál, a 2015-ös fiatal galambok világbajnokságának helyszínén. A gyűjtőhely Bricon, Benzing és Types órákkal rendelkezik. Kivitelezésben vetekedik bármelyik nyugat európai gyűjtőhellyel (lásd a képet).

 

3) Vámosgyörkön több egyesület összeállt és egy közös gyűjtőhely indul be a V07 egyesületnél.

3291 Vámosgyörk, Petőfi Sándor u. 12, Tintorettó Söröző.

Érdeklődni Csík Balázsnál lehet  06-20-3648493

 

4) Halászteleken az A21 egyesület a sportpályán gyűjt és szívesen fogad mindenkit. Tasstól Délpestig 70 tenyésztő jelezte szándékát a halászteleki gyűjtésre. Várhatólag minden  óratípust elfogadnak.

Részletekért Ungyi Attilánál lehet érdeklődni, illetve a gyűjtőhelynek lesz egy saját honlapja is.

 

5) Miskolcon, a 18-ik tagszövetség központi gyűjtőhelyén. A részleteket később ismertetjük.

 

 

Mindenhol lehet gyűjteni és bontani, pénzdíjra is. A gyűjtőhelyeket interneten összekötjük Kerepessel, így továbbra is 15 perccel órabontás után eredményt hirdetünk.

Comments

 1. Charli mondta

  Öröm olvasni hogy több gyütő helyek lesznek 2015, ezek szerint lassan dél pesten is tervezik, Csepel környeken idealis lenne minden Villam klubos tagoknak.
  Ezek szerint 2015ben a kocsi flotta is nagyobb lesz… ?
  A valoban 2 jarmu lesz… és úgy lesz hogy egy hetvege verseny egy hetvege training… a training hetvegek a csak egy jarmu szukseges, a masik jarmu nem lehetne Maratoni utak szervezni?
  Sajnos, a maraton klub csak a klub neve hordja, amugy egy vicc… voltam par alkalom gyuteni pesten … gumi gyüru tagito eszköz nincs…. asztal szék nincs esik az eső…akkor a galambok és az emberek is vizes… kassza…altalaban egy kocsiban kell ulni mint valami drog csempesz…
  ellenörzes nincs, az az egyszer epakoltam a galambok hogy nem is fizetem azonal
  én jöttem vissza mikor ra ötem hogy nem fizetem… de amugy nem fizetem volna akkor mind1 is let volna… szoval röhelyes, és szerintem ezert sokkan nem kuldenek maratonra… igy a DERBY szervezes probakent 2015ben egy vagy 2 maraton ut …biztos hogy erdeklödök lennek…
  PIPA weboldalon megnezve, Junius 3madik hetvege kezdödik és Augusztus első hetvege vegzödik a Maraton szezon
  http://www.pipa.be/en/races/international/2014
  Hát a hogy a Derby 2014 és 2015ben uj dimenzio és komoly felödes adot a postagalambaszat, hat a lehetne fenyezni ujra a maraton versenyek magyarorszagon, és talan a szomszed orszagok egyutt
  hát ha….

  • laszlogotthard mondta

   Tisztelt Charli !

   1. Igen, a flotta nagyobb lesz, legalább egy plusz teherkocsi, de lehet akár több is, az előnevezésektől függ.

   2. További szatelit gyűjtőhely csak akkor lesz, ha azt az egyesületek kérik. A Derby Klub maga ebben a témában csak az igényre reagál.

   3. A Derby Klub maraton versenyeket nem tervez.

 2. SZABÓ FERENC mondta

  Tisztelt Dr. Gotthard Úr !
  Olvastam a Charles Cattelain Önökhöz írt levelét,mellyel természetesen egyet értek. Az viszont szomorúvá tett,hogy Dél Budára nem kívánnak gyűjtőhelyet kihelyezni.Azonban olvasom, hogy újabb gyűjtőhellyel bővül a 2015-ös versenyév. Örömmel venném / vennénk ha a Charles kívánsága is megvalósulna 2015-ben. Nevezetesen dél Budán, vagy Halásztelek környékén. Gondolom a jelenlegi / elgondolásukat még időben revidiálni fogják. Melynek a magam részéről nagyon örülnék. – Talán még mások is.. Kiváló Tisztelettel: Szabó Ferenc.

  • laszlogotthard mondta

   Tisztelt Szabó Úr !
   Szó sincs arról, hogy nem kívánunk Dél Budára gyűjtőhelyet ! Dél Buda messzi van Kerepestől, egy gyűjtőhely tökéletes lenne.

   Arról van szó, hogy a Derby Klub nem szándékszik saját motivációból semmilyen irányban terjeszkedni. A Derby Klub felkínál egy versenyzési formát. Megszervezzük a versenyt, modern szállítást, eredményszámolást a megszokottnál alacsonyabb árakkal. De gyűjtést csak Kerepesen.
   Területi terjeszkedésről nem a Derby Klub, hanem a galambászok maguk döntenek. Ha egy derbyzni óhajtó közösség jelzi nekünk igényét, azt a közösséget örömmel felvesszük a derbysek körébe. Feltétel, hogy megfelelően megszervezik a gyűjtést. Ez történt Vácott, Szentendrén és Vámosgyörkön.

   Dél Budára is megyünk a Geraldyval, ha egyesület erre minket megkér és a gyűjtést vállalja.

   Üdvözlettel: Gotthard László

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

galambderbyklub@gmail.com