2020 szezon

 

Tisztelt  Sporttársak,

 

A szövetség létével-felfüggesztésével  kapcsolatban érkezett kérdésekre  érdemi  választ nem tudok adni.

 

.A Royal Derby  önállóan  képes versenyek komplett  lebonyolítására (szállítás-számolás) így a legnegatívabb szövetségi forgatókönyv esetén  is a 2020-as év működése  biztosított. A tagdíjakat csak létező, legitim vezetésű szövetségnek fogjuk  továbbítani.

Reméljük  rendeződik minden, és egy törvényesen működő szövetség tagjaként versenyezhetünk a jövőre.

 

Ui: Javaslom mindenkinek, hogy a galambjait tuningolja, fényesítse hiszen már csak megközelítőleg ” 165-et kell aludni” és újra versenyezhetünk! (:

 

Üdvözlettel:  Nagypál László

Comments

  1. Szabó László Kálmán mondta

    A ” szövetség létével-felfüggesztésével kapcsolatban ” nekem az a kis mondóka jutott eszembe ami így kezdődik, hogy ” nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél “. Rajtam kívül ma már nagyon sokan tisztában vannak azzal, hogy a jelenlegi PSZ egy pénznyelő vízfej, olyan mint a mesebeli kisgömböc, de nagyon hasonlít egy sötét égitestre amely magához vonzz mindent, és el is “nyeli” azt. Ez a szövetség nem nyel el mindent, csupán a galambászok pénzét, s e pénzért nagyon keveset ad.
    Még ma sem késő, hogy azt a pénzt amit a pénznyelő számlájára a Derby Klub befizetne -cca 2 millió Ft – tagdíjakra, és un. versenyengedélyekre, tartsa vissza, és használja fel a versenyek színvonalának emelésére, s ne kelljen Nagypál Lászlónak jelentős összeggel támogatnia a Derby Klub versenyeit.
    Amennyiben a szövetség valóban a halódás állapotában, a megszűnés szélén lavíroz, annak a 250 főnek a pénze sem fogja megmenteni a széteséstől, s ez a pénz haszontalanul fog elenyészni! Megéri?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Elérhetőségeink

[email protected] ......... Élgalambjelentés: 06-70-630-6062, 06-20-215-2024, 06-70-904-7867, ...............