Régió, egyesület és galambom.hu

 

A 2017-es régiós felosztás kérdésében kérjük a derbyzők véleményét.

 

Így gondoltuk mi:

A Derby Klub honlapon marad a megszokott kép.

Tíz földrajzilag behatárolt régió:Pilis, Dunakanyar, BP-észak, Kartal és környéke, Vámosgyörk és Jászság, Miskolc, Nyíregyháza, BP-dél, Halásztelek, Cegléd és környéke. Minden dúc koordináta alapján egy régióba kerül, választási lehetőség nincs, de lehet kérni, hogy semmilyen régióba ne tartozzon valaki.

Egyesületet alkotnak a derbyzők kedvük szerint, ebbe a Derby Klub nem szól bele.

Öszlistát, egyesületi és régiós dúc és champion bajnokságokat számolunk.

 

A galambom.hu oldalon Vámosgyörk javaslatát tartjuk jónak: Ebbe ne szóljon bele a Derby Klub egyáltalán! Adjuk át rendszerünkből az eredményeket, ebből készül egy szövetségi összlista. De hagyjuk a derbyző közösségekre a döntést arról, hogy milyen allistákat szeretnének, milyen egyesületeket, röppcsoportokat vagy kerületeket hoznak létre.

 

A Derby Klub elsőrendű feladata a versenyszervezés. A csoportosulások kérdése a közösség szívügye, ebbe “belekavarni” nem a mi tisztünk. Ilyen értelemben kérjük fel a derbyzőket, mondják el véleményüket, vitassák meg, hogy a lehető legtöbben legyenek a végén elégedettek.

 

Néhány vélemény már beérkezett, a hozzászólásoknál találhatóak.

 

Derby Klub

Hozzászólások

  1. comment mondta:

    Zsigri Tamás azt ajánlja, legyen külön kelet és nyugat lista

  2. comment mondta:

    Zámbó János két javaslatot küldött:
    1. A Bajnokok Ligájában kelet és nyugat zónának 5-5 garantált 25.000 Ft pénzdíj
    2. Összbajnokság a régióban elért pontok alapján.

Hozzászólás beküldése

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Elérhetőségeink

[email protected] ......... Élgalambjelentés: 06-70-630-6062, 06-20-215-2024, 06-70-904-7867, ............... Bankszámlánk: Erste Bank Gödöllő 11600006 - 00000000 - 65739109